×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

Resan mot Paris börjar ikväll

1
n!faculty, LGB eSports, Begrip och många fler spelar det första av åtta förkval till det svenska ESWC-kvalet. Här är deltagarlistan för resans första kliv, som tas ikväll.
Över hela världen kommer det att kvalas till årets upplava av The Electronic Sports World Cup, ESWC, och ikväll börjar resan för svenskarnas del. Arrangerat av Games4u spelas ikväll det första av åtta förkval till åttalagsturneringen som sedan skall plocka fram den andra svenska representanten nere i Paris, Frankrike senare i år.

På deltagarlistan för kvällen finnes en del namnkända lag, däribland MSI Beat it! Europe-aktuella n!faculty och LGB eSports samt lag som Begrip, WRTT och Embrace. Nedan finner ni de trettiotvå lag som är preliminärt klara för kvällens kamp.
n!faculty
embrace
WRTT
PangaFett
nJagarna
Inside Sweden
TEAM DOT
ROFFELclub
Team Amnesia
Stockholm Wizards
findmuck
LGB eSports
dragonslayers
Caosk
NewEra Community
TAPPER
Cafe Hess
Equals GO
Discoducks
Force
RebarMoskel
DennisFaglar
Begrip
Team Infused
ewience
team tactix
sludaRON
avd
THR3S
Cobra Reflexes
extract
Hard 2 get
För intresserade finns laguppställningar att ta del av här. Kvalet drar igång klockan 18:00 med upprop en halvtimme innan. Om man är sugen på att spela kvalet finns fortfarande möjlighet att komma in som reservlag då det alltid finns risker för att lag inte dyker upp. Vill man anmäla sig till kvalet beger man sig till Games4u.

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..