×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

LGB eSports vinner första MSI Beat it-förkvalet

1
Svenska LGB eSports vann inatt det första MSI Beat it-kvalet efter en jämn helsvensk final mot n!faculty, vilket innebär att de är ett steg närmre $100 000-turneringen.
Det första förkvalet till MSI Beat it spelades igår, där en hel del svensklag deltog. Ett lag som inte fick några större problem på sin halva av slutspelsträdet var n!faculty, som i princip promenerade till final. LGB eSports fick det aningen tuffare men lyckades liksom sina landsmän ta sig till final.

Väl i kvalets slutskede bjöd båda lagen upp till dans. Den inledande kartan, Mirage, gick slutade 10-5 till den försvarande sidan under båda halvorna, vilket krävde en övertid. I mr3:n som följde var det LGB eSports som segrade med med 4-2.

Dust2 blev inte mycket mindre jämn. LGB eSports inledde med en stark 7-8-halva som försvarare, men även n!faculty visade sig ha en stark CT-halva. Alla trettio rundor spelades ut, men den sista rundan, som också var deras 16:e, gick till LGB eSports.
LGB eSports vs. n!faculty – 2-0
LGB: eksem, SKYTTEN, maxaki, KRiMZ, windster
n!faculty: pronax, lidde, rdl, Spitfire, pyth

Mirage: 19-17 (10-5, 5-10, 4-2)
Dust2: 16-14 (7-8, 9-6)
Detta innebär att LGB eSports är ett av de fyra lagen som kommer att kvala om en plats till Fnatic FragOut League. I den ligan bestäms vilka lag som kommer att få åka till Kina för att spela MSI Beat it med 100 000 dollar i prispotten.

73 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 73 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..