Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Veckans Klipp: Oneshots och mycket mer

Skriven av sozu den 3 februari 2013, kl 20:17
NYHET / Fragbite Det är söndag och det bjuds på en saftig mängd skallskott när vi väcker liv i en gammal trend, efter fyra års inaktivitet är det tillbaka – Veckans klipp!
Först ut är BJOERN, zende, zhinee och Blanke, som har skickat in klipp med något som de flesta finner underhållande - oneshots! Klippen består inte enbart av en vältajmad knapptryckning på datormusen, utan även lite strö-headshots.

BJOERN visar vart skåpet skall stå när han knåpar ihop ett ace och ett 1on4-läge.

zende visar att man kunde svinga med Deaglen även innan uppdateringen som gjorde den överlägsen.

zhinee drar fyra välvinklade headshots med sin USP.

Blanke skjuter fyra saftiga Deagle-headshots.

Alla klippen går att ladda hem här
Hur ni skickar in klippen och allmänna regler runtomkringReglerna är desamma som tidigare. Av copyright-skäl är inte musik tillåtet, och ni måste antingen bifoga klippet i mailet eller skicka en nedladdningslänk till det. Länkar till YouTube, SK Gaming och liknande streambaserade sidor är alltså inte tillåtna. Detta är av ren och skär lagringsmöjlighet. Det skulle vara tråkigt om man skulle vilja se ett klipp som blivit borttaget av användaren.

Veckans Klipp:
  • Klippen får inte vara större än 30mb.
  • Musik tillåts inte.
  • Döp klippen till era nicknames.
  • Länka er Fragbite-profil i mailet.
  • Det rekommenderas att bifoga klippen direkt i mailet. Om detta ej är möjligt, lägg upp dem på någon webbhost och maila länken (exempelvis minfil eller MyUpload).
  • Uppladdningstjänster där klippen försvinner efter en viss tid (exempelvis SpeedyShare eller Fuskbugg utan medlemskap) är inte att rekommendera.
  • Skicka klippet till klipp@fragbite.com! Observera att bidrag endast tas emot via mail.
  • Tänk på att inte skicka in samma klipp mer än en gång. Bra klipp sparas alltid undan.
Veckans Klipp kommer att publiceras på söndagar, vilket betyder att ni har en vecka på er att skicka in till nästa omgång!

Vilket var veckans klipp?

639 personer har röstat
sozu Hall of Fame
Martin Olsson, Karlstad

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..