×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Clanbase

Sverige vinner Nations Cup XV

1
Ikväll var det dags för finalen i Clanbase Nations Cup XV mellan Sverige och Danmark. Sverige hade fram till finalen dominerat sin grupp och även slagit ut både Polen och Ukraina i slutspelet. Danmark, som bara placerade sig trea i sin grupp, hade övermannat både Finland och Ryssland.
Den första kartan i finalen var Inferno, och efter en lysande anfallande sida kunde Sverige byta lag med en 12-3-ledning. Väl som CT fick man lite trubbel, men inget man inte kunde hantera. 16-10.

Den följande kartan, Train, blev till en början en jämnare sådan. Med ett ynkligt 7-8-underläge efter den anfallande sidan gick man in i halvtid. Några problem fick man dock inte som försvarare då man enbart tappade två rundor och vann karta nummer två med samma resultat som föregående.
Sverige vs. Danmark – 2-0
Inferno: 16-10 (12-3)
Train: 16-10 (8-7)
Sverige: pronax, MODDII, zneel, face & dennis
Danmark: ArcadioN, karrigan, Friis, turkizh & BERRY
Detta innebär att Sverige står som segrare än en gång i Nations Cup. Något mer pris än ära fanns dock inte att hämta för våra kämpar, men det skall väl ändå räcka en bit?
Slutplaceringar:
1. Sverige
2. Danmark
3-4. Ukraina
3-4. Ryssland
5-8. Polen
5-8. Finland
5-8. Norge
5-8. Storbritannien

36 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 36 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..