Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige vinner Nations Cup XV

Skriven av rich den 13 april 2012, kl 01:51
NYHET / Clanbase Ikväll var det dags för finalen i Clanbase Nations Cup XV mellan Sverige och Danmark. Sverige hade fram till finalen dominerat sin grupp och även slagit ut både Polen och Ukraina i slutspelet. Danmark, som bara placerade sig trea i sin grupp, hade övermannat både Finland och Ryssland.
Den första kartan i finalen var Inferno, och efter en lysande anfallande sida kunde Sverige byta lag med en 12-3-ledning. Väl som CT fick man lite trubbel, men inget man inte kunde hantera. 16-10.

Den följande kartan, Train, blev till en början en jämnare sådan. Med ett ynkligt 7-8-underläge efter den anfallande sidan gick man in i halvtid. Några problem fick man dock inte som försvarare då man enbart tappade två rundor och vann karta nummer två med samma resultat som föregående.
Sverige vs. Danmark – 2-0
Inferno: 16-10 (12-3)
Train: 16-10 (8-7)
Sverige: pronax, MODDII, zneel, face & dennis
Danmark: ArcadioN, karrigan, Friis, turkizh & BERRY
Detta innebär att Sverige står som segrare än en gång i Nations Cup. Något mer pris än ära fanns dock inte att hämta för våra kämpar, men det skall väl ändå räcka en bit?
Slutplaceringar:1. Sverige
2. Danmark
3-4. Ukraina
3-4. Ryssland
5-8. Polen
5-8. Finland
5-8. Norge
5-8. Storbritannien
rich Chefredaktör
André Åkerblom, Upplands Väsby

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..