×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSClanbase

Sverige vinner Nations Cup XV

1
Ikväll var det dags för finalen i Clanbase Nations Cup XV mellan Sverige och Danmark. Sverige hade fram till finalen dominerat sin grupp och även slagit ut både Polen och Ukraina i slutspelet. Danmark, som bara placerade sig trea i sin grupp, hade övermannat både Finland och Ryssland.
Den första kartan i finalen var Inferno, och efter en lysande anfallande sida kunde Sverige byta lag med en 12-3-ledning. Väl som CT fick man lite trubbel, men inget man inte kunde hantera. 16-10.

Den följande kartan, Train, blev till en början en jämnare sådan. Med ett ynkligt 7-8-underläge efter den anfallande sidan gick man in i halvtid. Några problem fick man dock inte som försvarare då man enbart tappade två rundor och vann karta nummer två med samma resultat som föregående.
Sverige vs. Danmark – 2-0
Inferno: 16-10 (12-3)
Train: 16-10 (8-7)
Sverige: pronax, MODDII, zneel, face & dennis
Danmark: ArcadioN, karrigan, Friis, turkizh & BERRY
Detta innebär att Sverige står som segrare än en gång i Nations Cup. Något mer pris än ära fanns dock inte att hämta för våra kämpar, men det skall väl ändå räcka en bit?
Slutplaceringar:
1. Sverige
2. Danmark
3-4. Ukraina
3-4. Ryssland
5-8. Polen
5-8. Finland
5-8. Norge
5-8. Storbritannien

36 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 36 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..