Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

fnatic och ABEBEBABATUNDE klara för SM i Sthlm

Skriven av Devilry den 29 mars 2012, kl 04:08
NYHET / E-Sport SM Idag spelades det första av totalt fyra kval till E-Sport SM i Stockholm. En hel hög med lag deltog men bara två kunde norpa åt sig en varsin plats. Med fnatic som ett av de deltagande lagen var det inte helt oväntat vilket ett av de två lagen som kvalade sig vidare skulle vara. Det blev till slut just fnatic och ABEBEBABATUNDE som fick de åtråvärda SM-platserna.
Slutplaceringar i kval #1:
1. fnatic (klara för SM)Xizt, Gux, MODDII, Friis & karrigan.2. ABEBEBABATUNDE (klara för SM)MythoS, SOLLET, prozk, spik & tyrann.3-4. eazycake
denwin, flwster, BJOERN, roqqan & XENT.3-4. mhlm
downie, xperience, snigel, kalen & kye.
Nästa kval går av stapeln redan på söndag, ta eran chans att kvala in då!
Devilry Redaktör
William , Halmstad

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..