×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LAN

Game-Zone vinner Lanbauer!

1
Alldeles nyss avgjordes finalen på Lanbauer 2012. De två toppseedade lagen Game-Zone och Keita-Gaming skulle komma att spela om de totalt 15 000 kronorna i prispotten där ettan skulle kamma hem 10 000 av dessa.
Keita-Gaming vann första kartan Inferno med tighta 16-13. Andra kartan ut var Train och även denna skulle komma att bli tight, dock drog Game-Zone det längre strået och tog matchen till tredje och avgörande kartan Dust2.

Efter 10-5 till Keita-Gaming under första halva halvan så var det Game-Zone som kopplade ordentligt grepp och tog nio raka rundor som anfallare. Keita-Gaming kom aldrig in i matchen, trots att manne spelade superbt precis som han gjort hela finalen. Game-Zone vinner matchen med 2-1 i kartor och således hela turneringen.
Game-Zone vs. Keita-Gaming – 2-1
Game-Zone: pita, striker, Delpan, keiz & pronax
Keita: Rogga, manne, hyvlarn, transis & olofm
Detta ger oss följande topp fyra som belönades med prispengar. Notera att bringles och atoc valde att dela på de 2 500 kronorna som tredjepriset bestod av, vilket innebär 1 250 kronor per lag att dela på.
1. Game-Zone – 10 000 kronor
2. Keita-Gaming – 5 000 kronor
3-4. atoc – 1 250 kronor
3-4. bringles – 1 250 kronor
Grupper och resultat finns i vårt cover. Har ni mot förmodan missat bilderna från Lanbauer 2012 så hittar den intresserade dessa här.

34 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 34 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..