Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
  • Facebook
  • Google
Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar av regler eller avtal.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!
1

Game-Zone vinner Lanbauer!

Av Jonas 'dytt' den 26 februari 2012, kl 02:35 · 34 kommentarer
LAN Alldeles nyss avgjordes finalen på Lanbauer 2012. De två toppseedade lagen Game-Zone och Keita-Gaming skulle komma att spela om de totalt 15 000 kronorna i prispotten där ettan skulle kamma hem 10 000 av dessa.
Keita-Gaming vann första kartan Inferno med tighta 16-13. Andra kartan ut var Train och även denna skulle komma att bli tight, dock drog Game-Zone det längre strået och tog matchen till tredje och avgörande kartan Dust2.

Efter 10-5 till Keita-Gaming under första halva halvan så var det Game-Zone som kopplade ordentligt grepp och tog nio raka rundor som anfallare. Keita-Gaming kom aldrig in i matchen, trots att manne spelade superbt precis som han gjort hela finalen. Game-Zone vinner matchen med 2-1 i kartor och således hela turneringen.
Game-Zone vs. Keita-Gaming – 2-1
Game-Zone: pita, striker, Delpan, keiz & pronax
Keita: Rogga, manne, hyvlarn, transis & olofm
Detta ger oss följande topp fyra som belönades med prispengar. Notera att bringles och atoc valde att dela på de 2 500 kronorna som tredjepriset bestod av, vilket innebär 1 250 kronor per lag att dela på.
1. Game-Zone – 10 000 kronor
2. Keita-Gaming – 5 000 kronor
3-4. atoc – 1 250 kronor
3-4. bringles – 1 250 kronor
Grupper och resultat finns i vårt cover. Har ni mot förmodan missat bilderna från Lanbauer 2012 så hittar den intresserade dessa här.
dyttOld School
Jonas

34 kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..