×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

3DMAX: "eksem drog med pengarna"

2
För en månad sen skrev vi om att decerto tappade sitt lag till förmån för 3DMAX. Laget hade tänkt att delta på IOL och därefter diskutera ett kontrakt med 3DMAX för fler tävlingar. Dessvärre blev det inte så, då en av spelarna, denwin, fick förhinder och valde att hoppa av laget pga personliga skäl. Resterande spelare tog efter det beslutet att inte åka till IOL.
Tyvärr slutade det inte där utan istället blev vi kontaktade av 3DMAX:s ägare S4M som berättade att en av spelarna, eksem, påstod att laget skulle åka med en annan spelare och bad om pengar för resor och inträde. Problemet var att så inte var fallet. eksem hade nämligen ett mixlag som han tänkt åka med istället. Något som 3DMAX inte uppskattade och ville ha tillbaka pengarna, men fick nobben av eksem.

Dessvärre har vi inte fått tag i eksem för en kommentar, så hans version av det hela får vi vänta på, men vi fick tag i en av lagkamraterna, dynamic.
"Vi hade tänkt att åka till IOL nu till helgen med vårt lag, men denwin fick problem och var tvungen att avstå. Vi ansåg att det var för kort tid kvar för att hitta en femte och spela ihop oss. Så vi bestämde oss för att avstå helt.

eksem hade dock andra tankar och bad vår organisation 3DMAX om pengar och fick en del, men inte får att åka med oss, utan med ett mixlag. Vi hade dessutom kvar lite pengar från vår tidigare organisation, decerto, som var tänkt till ett bootcamp. Vilka han även tog." sa dynamic.
I samband med detta valde eksem att ta bort sin klantagg på IRC och lämna. Det innebär att 3DMAX numera bara har tre spelare kvar och meddelar samtidigt att man inte tänker ge upp.
3DMAX
plyfa
DYNAMIC
xynk

182 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 182 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..