×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

CS:GO

1
Mycket spännande vilket liv det blev efter att jag var med i Live On 3!


Oavsett om man tycker 1.6 är bättre än CS:GO så är för Counter-Strike & FPS-scenen CS:GO det enda alternativet idag! Misstolka mig inte, men jag tycker fortfarande 1.6 är snäppet roligare och jag tror nog aldrig att jag kommer älska ett spel mer än det! Men ärligt, det finns i princip inga stora turneringar kvar, det är svårt att fixa sponsorer för att ens komma på eventsen och spelarbasen som spelar aktivt krymper varje dag, så visst för casual-spel kommer 1.6 alltid finnas kvar, och jag kommer alltid spela det! Men inom E-Sport är det i princip dött, även om vi inte vill det.

Det CS:GO erbjuder är en unik chans för oss som ÄLSKAR Counter-Strike och FPS-spel inom E-Sport! Det har möjligheten om nu Valve fortsätter att utveckla det på samma vis som de gjorde sen första betan kom att bli i klass med 1.6 och jag tycker det är på väldigt god väg!
Och tänker er detta i samband med att både CS:Source scenen och CoD-Scenen går över till GO, vilken ENORM spelarpool det skulle finnas, förstå hur mycket dom större turneringarna kommer satsa på det, precis som Dreamhack gjort! Riktiga E-Sport entreprenörer är dom och all heder till dom för detta! Hur underbart skulle inte detta va för Counter-Strike scenen? En massa nya talanger kommer upp och blir nya f0rest eller Neo, säkert några av er som läser detta kommer va där! Möjligheterna är enorma och jag är så sjukt taggad!


En sak till som jag är just nu är SJUKT nervös inför mitt lags(NiP) första turnering nu i helgen på Inferno-Online, sitter redan nu och skakar när jag står och tittar på dom när dom bootcampar här, och jag kan lova er det kommer inte bli lugnare imorgon & på söndag! Även fast grabbarna tränat galet mycket så är CS:GO ett helt NYTT spel och allt kan hända!

Riktigt spännande ska det bli och jag hoppas ni kommer följa denna turnering!

Trevlig helg!

Med vänlig hälsning,
Emil

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..