×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

The Ninjas are back!

1
Jahopp! Antar att ingen av er missat att NiP är tillbaka, och denna gång ska vi satsa på CS:GO.
Känns lite blandat att röra sig vidare till ett nytt spel, även fast man inte spelar själv! 1.6 kommer alltid ligga mig närmast till hjärtat och va mitt favoritspel, men när turnering efter turnering lägger ner 1.6 och spelarbasen krymper och krymper och sedan kommer "uppföljaren" CS:GO och ser riktigt bra ut så känns det som det enda rätta! För er som inte provat CS:GO på ett tag och har möjlighet så tycker jag verkligen ni ska göra det, spelet börjar faktiskt bli otroligt bra!


NiP är ju lite smått legendariskt så nu sitter jag här och vet inte vart jag ska börja och pratar massa gamla NiP minnen med min bästa polare Potti! Vi sitter pratar om den rafflande finalen i första officiella 1.6 Världsmästerskapen i CPL Dallas 2001 emot X3(Senare 3D) , om gamla spelare vi spelat med, riktigt grymma & tyvärr ganska glömda som Medion, Hyb osv, om roliga resor vi fått göra, som en nybyggd stad i Kina som staten hade tvångsflyttat miljoner invånare till för att få den att blomstra och hade stora kopior på världens alla kända byggnader som eiffeltornet, frihetsgudinnan osv, om resan hem från CPL Berlin 2001 när Potti råkade somna på autobahn så hela NiP-sagan var sekunder ifrån att avslutas innan den ens börjat!

Och jag kan inte sluta tänka på det, men NiP betyder allt för mig! Det var där jag började göra min karriär inom det jag älskar mest i hela världen och vill hålla på med hela mitt liv, nämligen E-SPORT!

Jag kommer göra allt för att föra E-sporten & NiP framåt och göra allt för att mina grabbar ska göra bra ifrån sig på sina turneringar, vilket jag inte tvekar en sekund på, då jag känner samtliga mer eller mindre sen innan.

Vi hade en grillfest nyligen hemma hos GeT_RiGhT alla grabbarna och vi som står bakom laget, och det som gjorde min så varm inombords va kemin som killarna i laget har, dom har har förbannat kul med varandra och stormtrivs, och ni som har hängt med ett tag i CS-Scenen vet att ta dom 5 bästa spelarna som inte har någon kemi utanför spelet nästa aldrig funkar! Men deras kemi tillsammans med den enorma talang & motivation som dom besitter så är jag övertygad att detta kommer bli ett av dom absolut bästa CS:GO lagen!


Sorry för Wall of text men känns mig så otroligt lycklig och stolt just nu!

Hörs snart! :)


//Emil

83 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 83 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..