×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Min ace mot 4kings

1
Många tycker att min ace mot 4kings är legendarisk, men det finns hur många som helst där ute som inte vet någonting om det! Jag tänkte därför berätta lite om rundan, matchen och klippet för att underhålla er lite här i min blogg!

Denna matchen var alltså en kvartsfinal på CPL-World championship 2001, 4Kings räknades som ett av dom absolut bästa lagen under denna perioden. Matchen startade ut med att vi torskade pickan som CT vilket är ganska värdelöst för laget egentligen, med tanke på hur många CT rundor man behövde för att göra en bra CT sida. Vår första eco gick ungefär som dom brukar göra, vi fick ner någon stackare men losade den ganska lätt, och denna runda är alltså den andra ecorundan vi har!


Om man ser tillbaka på positionen jag satte mig på så kanske inte den är den bästa, men min tanke som jag kommer ihåg det var att jag skulle ta nån liten grimsare som kommer ensam i vattnet. När sedan 2 4K spelare hoppar fram i vattnet och en 3.e kommer springade som en liten bott så trodde jag självklart att jag va stekt! Men såfort jag fick ner killen som kommer springade så märkte jag att killen i mitten av vattnet bommar i princip varje skott på mig, så såfort jag landar så kände jag att jag kommer ta han pga den så kallade "Bobben" som fanns förut! (Bobben var att varjegång någon träffade dig i huvudet så rörde sig ditt sikte upp ett antal centimeter vilket gjorde det väldigt svårt att aima)

Och så blev det! Slut på skott i uspn och en AK ligger ett par meter framför mig, och jag tror deras 3.e kille förväntar sig att sina teammates ska ta hand om mig och det är därför han inte vänder sig om, eller vi får hoppas det för hans skull iallafall! Lägger en liten lanspray på honom i trappen när han vänder sig om.

I det här läget så vet jag av någon konstig anledning att en spelare är vid porten och den andra runt brorummet, så glider upp rampen och lägger en HE på dörren, hade nästan förväntat mig att få en här så blev ganska besviken kommer jag ihåg, väl uppe för rampen så händer det konstigtaste i rundan! Det känns som någon tar och rör min hand och drar en burst igenom väggen till CT-brorummet och jag lyckas få en spelare som är påväg ut till B2(!) För att sedan vända mig emot porten där jag räknat ut att den sista är och lyckas dra en skönt burst i huvudet på honom också!

Dom två sakerna jag kommer ihåg så otroligt väl fortfarande med denna rundan är först den 4.e fragen att jag känndes som jag inte rörde musen själv, och sedan hela lagets reaktion efter! Alla blev helt galna och highfiva osv och det känndes riktigt bra, tills Vesslan kom och sa åt alla " ÄH det där va inget speciellt fokusera nu istället, sånt händer hela tiden!" vilket tog iväg lite sötma ifrån det hela!

47 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 47 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..