×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

CS:GO & D3

1
Antar att ingen här missat att CS:GO släpps den 21.a, har ENORMA förväntningar på det och det kommer bara bli bättre med tiden tror jag! Utvecklarna har lyssnat enormt mycket på vår feedback och jag hoppas & tror att de kommer fortsätta göra det!

Själv har jag inplanerat att stänga in mig totalt i 1månad för att lana med Potti och säga hejdå till det lilla sociala liv man faktiskt har ;)


Här är den stora frågan dock, orkar & hinner man gymma och äta nyttigt under denna period? Väldigt tveksamt! Lutar nog åt att åka och storhandla mat & dryck för flera veckor framåt så man inte får mycket downtime alls! HÄR SKA DET GIBBAS!


Förövrigt så var man ju sjukt taggad på Diablo3, drog upp en Demonhunter till 60 och sedan en Barb, men seriöst! Efter all denna väntan och när Blizzard faktiskt gjort spelet så hade jag förväntat mig så otroligt mycket mer! Springa runt att farma samma bossar och Treasure Goblins är föga intressant för min del! Får hoppas att arenan blir okey för annars blir det inte speciellt många mer spel timmar för min del.




Hur ser era uppladdningar ut inför CS:GO? Är ni lika taggade som jag?

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..