×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Inga uppdateringar på det senaste

1
Hej,

Tänkte med denna bloggen att jag skulle skriva om vad som hände i mitt gaming-liv, men efter allt som hänt i mitt liv det senaste så tänkte jag blanda in lite privat saker också.

Anledningen att jag inte bloggat på över en månad och vart otroligt off i alla streams jag vart i det senaste, samt inte streamat wow alls är att jag efter 1månads akut skjukdom förlorade min mor, så har vart otroligt ostabil efter! Så vill verkligen be om ursäkt för tomt om uppdateringar och ganska trist streamande.


Detta kommer det dock bli ändring på nu, och jag kommer inte bara ha bloggen för att skriva om gaming relaterade saker utan även för att jag vill att ni grabbar här ska få lära känna mig som person också, det tycker jag att ni förtjänar så mycket som ni faktiskt betyder för mig, tro det eller ej! Ni betyder otroligt mycket.


Har Walle sovande på min soffa just nu och sitter och tänker på vad jag ska skriva just nu, och det enda som kommer till mitt huvud är Hellslayerz.IMBA som gjorde något enormt intryck på mig idag! Har aldrig under min cs-karriär skådat något som dom, den orädda spelstilen dom hade och vilket aimande! Hoppas VERKLIGEN att de upprätthåller det under finalerna nu på lördag.


Vi kommer fortsätta streama här på fragbite från 17.45 imorgon och blogg inlägg kommer droppa in MINST 5-6 dagar i veckan efter detta, jag hoppas ni har överseende med mitt beteende både i streams och på bloggen det senaste, då detta har vart den överlägset hårdaste perioden i mitt liv, men jag känner endå att jag vill dela med mig av det då ni också är en av dom största delarna av mitt liv.


Älskar er alla!

Med vänlig hälsning,
Emil

97 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 97 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..