×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Reflektioner över IEM

1
Senaste året har man hört mycket om att 1.6 är dött, vissa organisationer lägger ner sina 1.6 lag, folk skriker att spelet är dött och att vi ska gå vidare.

Nu verkar fallet inte riktigt va så! Om vi tar och tittar på IEM's livestreams så krossade 1.6 fullständigt SC2(!) När det gick riktiga topmatcher i båda spelen! CS slog tittarrekord någonsin enligt obekräftade källor inom IEM.

Så är 1.6 dött? I beg to differ! IEM var i ur ett spectator perspektiv den bästa CS turneringen någonsin, både live på Cebit och hemma över livestream i min mening, njöt av varje match och jag skall erkänna att det kändes otroligt tomt när turneringen var över. Om vi bara haft ett Svensklag i finalen hade min lycka vart total.


I min mening är 1.6 knappast dött, spelet kommer leva enda tills vi väljer att det ska dö.


Angående CS:GO så har spelet utvecklas riktigt mycket under den senaste tiden, och jag skulle vilja säga att spelet verkligen tar form. Dom lyssnar på community feedback ordentligt och har ändrat de flesta mest efterfrågade sakerna. Open-Betan skulle ha kommit efter nyår men jag tror att anledningen att dom inte släppt den ännu är helt enkelt pga att dom inte är tillräckligt nöjda för att släppa det öppet ännu, dom vet att om spelet inte är grymt när dom släpper det öppet så kommer det ALDRIG bli ett framgångsrikt spel, oavsett hur bra det blir senare!


Angående CS:GO Beta keys jobbar jag arslet av mig för att styra ett par nycklar till för att ge ut till er grabbar, verkar dock va riktigt svårt få tag i dom nu, men jag gör mitt bästa och hoppas jag får fram någon eller några innan veckans slut! Skriver här direkt då jag lyckats få tag i det.


Trevlig helg people!


//HeatoN

68 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 68 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..