×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Delpan ut ur SK

1
Ni kommer ihåg hur SK va innan Delpan kom med? Hade ganska stora problem att vinna större events, direkt när Delpan kom med så kändes som den sista pusselbiten var på plats och de hade ett riktigt starkt lag, och de har levererat ganska bra resultat i år!


Enda anledningen att göra sig av med Delpan måste ha vart interna problem eller bristande motivation, för jag förstår inte hur man kan göra sig av med 2011's bästa AWP:are.

Önskar både Delpan & SK all lycka till i framtiden!




Hur som helst så måste jag också passa och be om ursäkt för hur lite uppdateringar det vart, bortrest under 1.5 på en massa PR-events och möten för EDGE by Heat-Gaming som avslutades med ett event på Media Markt i Luleå!


Efter eventet slog en sak mig, ok att jag alltid vart ganska kass på aimmap, även under mina bästa perioder av karriären, men så kass som jag blivit nu är verkligen under all kritik! Tur att man fortfarande är helt okey i vanliga matcher!;)


Förövrigt så gibbas det mycket WoW & BF3 i dagsläget, stremar oftast WoW på http://athenelive.com/ så ni får titta in där kvällstid så ligger ofta en stream uppe!


Såg att några hade frågat om mitt Battlelog ID också, det är Heatonx så bara adda där om ni är sugna på att joina när jag är ut och äger upp noobsen! ;)

48 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 48 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..