×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

HI GUYS, IM HIDN!

1
HI GUYS, (IM HEADDOON)

Mycket har hänt sen jag slutade spela CS professionellt för 3-4 år sen. I dagsläget jobbar jag med att utveckla och promota överklockade datorer (ok, det tekniska och överklockningen överlåter jag till Elmor) med mitt eget företag EDGE BY Heat-Gaming, samt att utveckla gaminggear med ZOWIE. Där är det dock annorlunda med tanke på expertisen man har inom området efter alla års spelande. Det är riktigt kul att faktiskt få välja exakt hur man vill att produkter ska va och det verkar vara väldigt uppskattat vilket gör mig väldigt stolt.

För en dryg månad sedan så gick Heat-Gaming ihop med EDGE som ägs utav Captech som är sveriges största datorbyggare. Med deras produktionskapacitet och kanaler utåt sett har vi växt något enormt senaste tiden och vi finns snart i de flesta butikerna i Sverige som typ Media Markt, Webhallen och Maxfps. Under slutet av året var jag också i Asien i en och en halv månad för att utveckla ett nytt gaming-headset som kommer att finnas i handel inom en relativt snar framtid!

Det är lite vad jag gör inom gaming i dagsläget. Förövrigt så spelar jag så mycker jag hinner på fritiden. Det är mest BF3 som gäller för tillfället men också mycket WoW som jag försöker streama när jag har chansen. Blir endel 1.6 också, dock inte speciellt mycket CS:GO med tanke på traveltimen och rekylen på AK47an & Colten; HELT VÄRDELÖST! Dock hoppas jag de fixar detta eftersom de är väl medvetna om vad folk tycker om det och jag ber verkligen till gud att dom gör det med tanke på vad som är på spel här. För lets face it, CS växer inte i dagsläget utan snarare tvärtom. Dock har vi en gyllene chans här, om utvecklarna lyckas fixa CS:GO till något bra så kommer både 1.6 och Source gå samman och med antalet spelare så kommer det bli en ENORM scen och det kommer gör att mediauppmärksamheten växer, sponsorerna blir bra mycket mer villiga att investera och prispengarna växer! Tänk er vilket drömscenario - CS:GO på TV & tiotusentals tittare online, massivs med nya talanger får chansen i topplagen lönerna går i taket och enorma prispengar, är det inte det vi alla vill?

Vad det gäller framtiden nu så kommer vi på EDGE by Heat-gaming att åka upp på en PR-Tour från norr till söder på olika butiker och köra en massa olika events tillsammans med ZOWIE & BenQ. Det ska bli riktigt kul, framförallt i Norrland och Skåne som mig veterligen inte varit direkt bortskämda med olika typer av gaming-event! Efter detta blir det en resa till Asien i ett par månader igen för att utveckla ytterligare en ny produk med ZOWIE som vi faktiskt redan börjat arbeta på. För att inte glömma det VIKTIGASTE, jag kommer livestreama här på FRAGBITE under de stora CS-turneringarna som tilllåter oss!

Det är väl hur den närmaste tiden ser ut för mig. Vad jag planerar att skriva om här är lite vardagstankar, roliga bilder, gamla minnen, tankar angående e-sport och egentligen allt runt omkring. Har vart väldigt sugen på att dra igång denna blogg länge nu och äntligen så tog ÄGAREN & VDN på FRAGBITE (PontusSWE) tag i detta så att det hände. Hoppas ni kommer att följa denna och att ni får mycket nöjje av den! Det kommer jag garanterat ha! <3

103 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 103 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..