×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

niwen — Ung och Bortskämd

2
Först offentliggjordes Emil "HeatoN" Christensen som en deltagare i Mästarnas Mästare, sedan fick vi se Adam "friberg" Friberg vakta ungar i Barnkanalen förra veckan. Nu har det blivit dags för ännu ett bekant Counter-Strike-namn att synas i TV-rutan, men det är återigen aningen annorlunda mot Christensens invigning i idrottens finrum.

Ni som har varit med i den svenska Counter-Strike-scenen ett tag har säkerligen hört namnet Lamar "niwen" Mahmuzic vid ett och annat tillfälle. Den unga — dock inte lika ung längre — 1on1-mardrömmen har sedan ett tag tillbaka lämnat monterlivet för att spinna skivor som DJ. Lamar var även admin för League of Legends-turneringen på THOR Open, ett evenemang Fragbite arrangerade tillsammans med CDON 2012.

Nu — fyra år, ett par tatueringar och flera timmar både på gymmet och i solariet senare — är han aktuell i TV. Han kommer nämligen vara med i den kommande säsongen av programmet "Ung och Bortskämd".

Deltagarlistan för kommande säsong av Ung och Bortskämd.
Deltagarlistan för kommande säsong av Ung och Bortskämd. Lamar står längst bak till vänster. Foto: Johnny Wohlin


Är ni, liksom jag, helt blåsta när det kommer till TV-program 2017 lyckades jag forska internets mörkaste skogar för att hitta en beskrivning av denna realityserie. Jag kände mig dum när svaret faktiskt fanns på Wikipedia hela tiden, och det ser ut som följer.

"Ung och bortskämd är en svensk variant av den brittiska realityserien Young, Dumb and Living Off Mum som sänts på BBC Three i två säsonger. Programmet går ut på att hemmaboende barn till curlingföräldrar, som inte hjälper till i hemmet överhuvudtaget, blir ivägskickade till ett hus med liknande ungdomar, där de får lära sig att klara sig själva och därmed också utveckla sig från att ha varit ung och bortskämd."

Även om ett program som Ung och Bortskämt inte får mig att lägga fokus på TV snarare än dator är det kul att det händer saker med folk i ens omgivning. Jag har faktiskt fått ett förhållande väluppfostrat intryck av Lamar under åren, men jag antar att jag måste kolla på serien för att faktiskt förstå hur bortskämd han egentligen är.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..