×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Semestervecka efter DreamHack Winter

2
DreamHack Winter 2016 är över och jag är hemma i min lägenhet sedan sen eftermiddag igår. Det enda jag har gjort sedan dess är att lägga mig i soffan och glott på The Office, mest för att varva ner lite. Nu har jag en vecka semester, en ledighet som uppskattas efter allt vimmel i Elmia.

Jag har försökt inse vad det egentligen är som tar på krafterna med DreamHack, för det är inte "de långa dagarna" (som i år faktiskt inte var så långa), jobbet i sig eller sällskapet. Jag tror faktiskt att det tyngsta med DreamHack är stämningen. Missförstå mig inte, jag tycker att det är fett med världens största LAN, men tre-fyra dagar av pumpande bas, mörker och folkmassor suger musten ur mig utan att jag egentligen tänker på det. Därför var det skönt att jag hade lite för många semesterdagar kvar som jag kunde ta ut den här veckan!

rich intervjuar Semmler.
Den här intervjun med Semmler var en perfekt start på DreamHack!


Så, vad kommer jag göra i veckan? Min plan är väl att fortsätta röra på mig lite. Ni som följer Esportpodden vet att jag tar del av Emils projekt om att få folk att röra sig mer (fast jag är inte med i tävlingen om att vinna priserna, så klart), och jag kände verkligen att jag kom igång rätt bra de senaste två veckorna. Att åka till DreamHack kan dock lätt få en ur balans, så min prioritet är att komma igång igen!

Annars kommer jag att försöka ta den här möjligheten till att spela in lite musik. Det görs för sällan, för jag brukar inte ha så mycket tid innan man måste dämpa sig för att visa grannarna respekt, och helger brukar gå till annat. Slog även till och köpte två stycken 500gb SSD-diskar under Black Friday, så det ska bli spännande att se när de anländer! Förhoppningsvis kan min kompis David hjälpa mig att få fason på det, för jag är dum i huvudet när det kommer till hårdvara.

Avslutningsvis vill jag verkligen tacka alla som gjorde DreamHack en njutbar upplevelse. Gänget i crew är en stor del av det, och det var verkligen svinkul att få träffa Victor (vickelito, skribent) och Philip (zlotte, fotograf). Båda gjorde ett skitbra jobb, och det ska bli spännande att jobba vidare med dem! Dessutom ska highlight-killarna ha props, framför allt Joel (flippoz) som drog ett massivt lass med highlights och dessutom gjorde den här feta fragfilmen efter turneringen!

Det var också kul att träffa folk man inte träffar så ofta längre, så som p0ntus, JAEGARN, vilden, DreamHack-arbetare, folket bakom produktionen och några av turneringens spelare. Dessutom var det sjukt kul att det var så många som kom fram och visade sin uppskattning för Esportpodden, verkligen skitroligt!

Jag kanske hoppar in och skriver något under veckans gång, både på framsidan och här i bloggen, men om jag skulle vara helt inaktiv vet ni i alla fall varför! På återseende!

/André

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..