×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Nej, ni ser inte i syne — bloggarna är tillbaka!

7
Bloggarna är tillbaka på Fragbite! Oroa er inte, tanken är inte att vi skall lägga upp bilder på vår frukost, syskonbarn eller "dagens outfit". Bloggarna fungerar snarare som en friare plattform att vädra åsikter på.

Hittills har krönikor och fördjupningar skrivits med noggrannhet, och så skall det fortsätta vara, men det blir en betydligt lägre press när man vet att man publicerar sådant i sin blogg snarare än i artikelformat på framsidan. Visuellt är det ingen större skillnad för er läsare, det är bara att vi som arbetar med Fragbite skall känna att vi har en egen trygg liten sida där vi kan vädra.



Nya inlägg kommer alltid att synas i den andra kolumnen från vänster, och överst är alltid nyast. Vi förstår dock att man inte alltid bryr sig om vem som bloggat, så om vi känner att vi har något utomordentligt att säga — så som en djupare analys eller en kraftig åsikt — kommer dessa även att delas i löpet på framsidan tillsammans med övriga artiklar och nyheter.

Insikt med variation

Till en början kommer jag, Linda "Ding1" Herman och vår redaktionschef Per "Xerm" Sjölin att ha en varsin blogg. I just min blogg hoppas jag kunna dela med mig av tankar om vad som händer inom esporten, främst CS:GO, och det är inte heller omöjligt att jag delar med mig av min vardag om den stuckit ut i mängden. Om ni skummar igenom mina äldre inlägg i bloggen kommer ni nog se att det finns en del knasiga historier, till exempel Kamikazemannen på Östermalm.

Bloggarnas kortfattade historia

Det började med att Fragbite hade en uppskattad "Dagbok" under turneringar, som snart utvecklades till event-bloggar för att helt enkelt göra processen enklare. Idén med att ha bloggar kändes dock för bra för att låsa till endast evenemang, och snart föddes Redaktionsbloggen. Därefter fanns några mer aktiva individer, som i slutändan fick privata bloggar.

Jag var en av dessa, som tillsammans med några dåvarande kollegor fick äran att ha en privat blogg. Vi hade även gästbloggare som Emil "HeatoN" Christensen, Duncan "Thorin" Shields och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. Intresset svalnade dock både hos läsare och skribenter efter ett tag, vilket gjorde att vi i samma veva som Fragbite V3 lanserades dolde bloggfunktionen helt. Nu har vi dock fått ett riktigt nytagg, och med DreamHack Winter i veckan är det ett perfekt tillfälle att återinföra funktionen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..