×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Stickers, stickers everywhere

2
Med majors kommer stickers, med stickers kommer hype. Här tittar jag närmare på schyssta stickers och avslöjar min gissning för gruppspelets Pick'Em Challenge.
Årets andra major är här, och om man vanligtvis inte brukar ha så bra koll räcker det att kasta ett getöga på twitter för att förstå det. I vanlig ordning fylls proffsspelarnas flöden med retweets från fans som lagt upp bilder på sina stickers. Även om den största hypen kring just stickers har lagt sig är det fortfarande en stor del i varför majors fortfarande står ut bland andra turneringar.

Eftersom en del av försäljningen går till spelare förundrar jag mig dock varför spelare inte tar vara på chansen mer. Med lite kreativitet och finess kan de få sina stickers att sälja som Beyblades gjorde 2003 (asmycket). Några spelare förvaltar chansen väl medan andra har kört på samma sticker major efter major utan att egentligen bry sig. Vad håller dem på med?

Player Fantasy från tidigare Majors.
Player Fantasy från tidigare Majors.


En stor del av stickerhypen är ju Pick'Em Challenge, ett grymt koncept där de får in en extra krydda med stickersköp. Jag saknar dock spelar-fantasy, där man kunde tippa fram spelarprestationer i skönt format. Nu finns det "bara" matchtips och signaturstickers blir lite mellanmjölk. Även om det självklart är dödsläckert med en flushasticker på sin CZ så vill jag ha ut något mer av det.

Topp tre stickers

Som nämndes ovan tycker jag spelare är väldigt dåliga med kreativiteten på sina stickers. Undantagen som gör regeln är ju de spelare som slänger in en kryddig meme eller en bra bild. Mikhail "Dosia" Stolyarov och Fabien "kioShiMa" Fiey var sköna med sina "X GOD" och "The Problem" vid tidigare majors. För denna majorn vill jag lägga ljus på Gabriel "FalleN" Toledo, Robin "ropz" Kool och Sergey "Keshandr" Nikishin.

Stickers för PGL Krakow Major.
Min topp tre stickers.


Toledo är skön som spelar på sitt stream-alter ego "Bad Fallen", Kool får in en lieman på ett kreativt sätt och Nikishin har med sitt lags logga läckert. Deras stickers står ut bland mängden och även om de finns fler i samma kategori är det dem tre som är mina favoriter.

Pick'Em Challenge

Mina favoriter att vinna majorn är G2, SK och Faze men att tippa på vilket lag som går 3-0 är svårt. Epitácio "TACO" de Melo sa i vår intervju att de är sjukt obekväma med swiss. Kvar har vi G2 och Faze. G2 har i sin tur en tuff förstamatch där de ställs mot Natus Vincere som historiskt är bra i swiss-formatet. Därför går mitt tips mot Faze.

När det kommer till 0-3an är det lika svårt, om inte svårare. Lagen jag tror kommer få det tuffast är Penta, Vega Squadron och Gambit men vilka av dem går 0-3? Om ens något? Vega Squadron har hittills varit ett lag som kan svinga mot vilka som helst men också falla pladask mot vilket som helst. Med sin skräll mot NiP i åtanke vill jag ändå tro att de kommer att skoja till det mot något lag i gruppen.

Gambit har visat förut att de kan slåss mot bra lag, och även om jag ser dem som väldigt formsvaga just nu kanske de ändå har större chanser än Penta. Kevin "kRYSTAL" Amend & co. gjorde ett fint majorkval men verkar extremt beroende av att få en bra start på sina matcher. Med många oprövade spelare på den absoluta toppen blir det nog Penta som faller hårdast ändå.

Kring lagen som går vidare tror jag de flesta kan hålla med mig om majoriteten. Jag kan, på grund av min extrema partiskhet, låta bli att ta med fnatic. Det är ändå fnatic, tillsammans med Cloud9 och Immortals som jag är mest osäker på dock. Det finns många bra lag på plats och dagsform kommer att avgöra en hel del.

3-0
Europa Faze Clan

0-3
Europa Penta

Lagen som går vidare
Europa Faze Clan
Brasilien SK Gaming
Frankrike G2 Esports
Danmark Astralis
Sverige Fnatic
Usa Cloud9
Cis Natus Vincere
Brasilien Immortals


Bildkällor: Valve (counter-strike.net)

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..