×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Vi har anlänt till Krakow

2
Carolina "quiethell" Mårtensson har, tillsammans med Fredric "Nallen" Bohlin, landat i Polen efter en stressig förmiddag.
Morgonen började hektiskt med en stressig Carro som mötte Fredric "Nallen" Bohlin vid Arlanda Express i Stockholm, för att komma 40 minuter sena till bagdroppet men som tur var så var även flyget sent så det gick vägen. På Arlanda mötte vi Auguste "Semmler" Massonnat som vi flög tillsammans med till Warszawa, Polen.

I Warszawa skiljes vi åt och medan Semmler åkte direkt till Krakow fick jag och Nallen vänta in vårt flyg till Katowice. Ett flyg med oerhört bra service, främst för att det var typ tio personer på hela flygplanet, men ändå. Väl framme i Katowice åkte vi taxi till Krakow för att checka in på hotellet, tankar kring hotellet finner ni via min Twitter.

Dagen avslutades med middag, vars en öl samt lite promenerande bland vagnar dragna av hästar och live-musik. Nu är vi tillbaka på hotellet där jag från min säng kollar mot Nallen som, trots uselt internet, kollar på den helsvenska DreamHack Open Valencia-finalen.

I morgon tar vi oss till arenan tidigt för att göra diverse spelare och talanger sällskap och, trots hårda sängar och dåligt internet, är vi taggade på att äntra arenan i jakten på PGL Major Krakow-vinnarna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..