×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Counter-StrikeCSBlogginlägg

ESL skriver brev till de deltagande lagen

2
Idag hyllar jag ESL som turneringsarrangörer, för de visar de deltagande lagen i ESL One Cologne att de är värda en plats i turneringen.
Jag har under dagen skrollat igenom min Twitter-feed och fått en så underbar känsla i kroppen. Varför? Jo, för att ESL fått varje lag och spelare inför ESL One Cologne att känna sig speciell.

Så sjukt fint av dem att lämna ett meddelande till varje lag där det står om deras resa till turneringen och Space Soldiers fick till och med ett fint meddelande riktat till deras ursprung. Visst har det hänt förr att turneringsarrangörer lämnat korta meddelanden till de deltagande lagen, men denna gång stod de verkligen ut.

"Kära Engin 'MAJ3R' Küpeli, Ismailcan 'XANTARES' Dörtkardes, Bugra 'Calyx' Arkin, Ahmet 'paz' Karahoca, Engin 'ngiN' Kor

Ni har kommit en lång väg och bevisat er värdiga att spela med världens bästa lag här under ESL One Cologne 2017 denna vecka. Ni slog Outlaws, Team EnVyUs och Godsent i det europeiska kvalet, samtliga med övertalande 2-0-resultat och har förändrat den turkiska esportscenen.

Nu är det dags att ta det ännu längre och visa resten av världen vad ni är gjorda av: fokus, skicklighet, styrka, tillit och solidaritet. De är egenskaper som hjälpt er att säkra en plats [i turneringen] och kommer vara nyckeln till framgång under de kommande dagarna.

Varje turkiskt CS:GO-fan räknar med er. Så ta chansen att bevisa att ni är mer än bara underdogs och representera ert land här i Köln! För laget. För fansen. För vinsten", stod det i Space Soldiers brev som Arkin delade via Twitter.

Nikola "NiKo" Kovač delade sitt lags brev via sin Instagram, csgoniko, vilket hade en skämtsam inledning men gick över till en mer seriös ton. Kan dock inte hålla med mer, jag personligen är ett enormt FaZe Clan-fan, främst eftersom jag är ett allu- samt NiKo-fan, och hoppas verkligen att de plockar hem vinsten i Köln.

"Kära Finn 'karrigan' Andersen, Aleksi 'allu' Jalli, Nikola 'NiKo' Kovač, Fabien 'kioShiMa' Fiey, Håvard 'rain' Nygaard

En dansk, en finsk, en bosnier, en fransman och en norrman går in på en bar... Undrar ni hur skämtet slutar? Vi berättar för er efter att ni vunnit ESL One Cologne 2017.

Inse att ni har vad som krävs för att lyfta trofén och det är dags för er att bevisa, en gång för alla, hur farliga ni faktiskt är. Glöm IEM Katowice 2017 och IEM Sydney 2017 - andraplatsen är inte ett val för er här i Köln. Antingen vinner ni allt, eller så vinner ni inte alls.

Så #FaZeUp och få alla andras drömmar att krossas"

I NiP Gamings brev såg arrangörerna tillbaka på lagets, och turneringens, historia. Robin "ropz" Kool tweetade sitt lags brev, där deras plats på hemmaplan hamnade i fokus. Fnatic blev hyllade för sina prestationer medan Immortals fick en fråga på portugisiska. Legendarerna i Virtus.pro fick även dem en hyllning, denna kring hur de år efter år återvänder till turneringen.

Jag tycker utan tvekan att fler turneringsarrangörer borde följa detta exempel, för lagen kämpar varje dag för att ta sig till diverse turneringar över hela världen. De gör allt för att vara på topp. Speciellt major-arrangörerna borde göra något sånt här, då alla lag som hamnat där absolut kämpat sig upp inom scenen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..