×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Touchdown Vegas!

1
Godmorgon Sverige!
Eller ja, godnatt är det här borta egentligen. Känslan av att ligga i en stor säng i ett rum på 27:e våningen i en av världens coolaste städer är helt oslagbar! Lite skillnad från en otroligt trång flygplansstol med en halvt fungerande TV framför sig och någon som sparkar bakom en...typ.

Imorgon smäller det! Vi bor på MGM Grand där även DreamHack kommer att hålla turneringen. Gruppspelet hålls liksom mitt i casinot! Hur coolt som helst! Blev inte mycket material till en videoblogg men imorgon tänkte jag försöka visa er runt på gruppspelet och prata med folk. Längtar enormt!

Det ståtliga MGM-lejonet vaktar entrén till hotellet
Det ståtliga MGM-lejonet vaktar entrén till hotellet


Finns så mycket intervjuer jag ser fram emot att göra. Hur ställer sig Astralis efter majorvinsten mot några av de nya femmorna? Hur känns det för flusha och JW att vara tillbaka i Fnatic och hur går NiKos tankar när han vet att det är den sista turneringen med mousesportsfemman och de nya lagkamraterna är på plats?!

Sen vill jag verkligen prata med NiP och se vad de känner om sin form och hur de preppat inför året nu när de haft massa tid eftersom att de inte var på majorn. Blir spännande att jobba med Hung också! Han är otroligt driven och taggad och skall bli kul att testa honom och se vad han går för!

Vad har ni för önskemål när det kommer till intervjuer?

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..