×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Fragbite Live, DreamHack Las Vegas och ...ingefära...

1
Hallå! Jag lever, jag lovar!

Grabbarna har kommit ikapp mig ganska rejält när det kommer till bloggande, men jag har varit superslarvig med det. Men nu så! Jag har återhämtat mig efter majorn och sömnen är tillbaka relativt normalt. Vad vore inte då bättre än att stöka till den igen? Jo då! Att åka iväg till USA igen!

Jag skall nämligen iväg till DreamHack Las Vegas för att täcka turneringen på plats så gott det går. Den här gången kommer inte min vapendragare Joakim att finnas där utan jag kommer faktiskt att åka ditt HELT SJÄLV! Dock kommer vår utrikeskorrespondent Hung som ni kanske sett här och var på sajten, att backa upp mig på plats. Tanken är att jag skall testa att covera så mycket som möjligt själv utan någon hjälp från kontoret men samtidigt få backup från någon mer. Det kommer att bli hur spännande som helst!

Kommer självklart att försöka att videoblogga under resans gång som sist, det var verkligen jätteroligt! Det kommer vara otroligt coolt att gruppspelet spelas inne på hotellcasinot där vi bor (lyckades boka DreamHack-hotellet!) så det kommer definitivt att bli coola bilder om inte annat!

Längtar enormt mycket efter att få träffa alla efter majorn igen och prata med spelarna om alla förändringar som skett på sistone. Ni får backa upp mig med tips och råd <3!Nu kanske ni undrar vad bilden över här är. Några av er kanske var med och kikade in sändningen jag körde med yzn igår? Jag ville testa ett nytt koncept, Fragbite Live, där vi helt enkelt bjuder in en gäst och kör live runt en timme med era frågor som rullar in här och var. HERREGUD vad kul det var. Jag var inte bara stolt över hur jag hanterade situationen och lugnet och programledandet, Yacine själv är en stjärna i sig, riktigt varm och rolig människa att prata med.

Älskar för övrigt vår cringe handskakning i studion hahaha. Men vi cringade bort den ganska skönt ihop måste jag ändå säga, så no shame :')

Nu skall jag återgå till mitt te med ingefära. Har tryckt i mig en hel rot snart. Jag har gått och blivit dödsjuk och har lust att slita ut min hals och kasta ut den genom balkongdörren. Men vafan, dum idé. Behöver ju den. Så ja, skall återgå till att försöka bli frisk innan Las Vegas, så samma pigga och glada Linda kan dyka upp igen!


Vilka gäster hade ni velat se i Fragbite Live?

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..