×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Härmed lovar jag officiellt att börja spela CS:GO

1
Första halvan av majorn är över. Det har varit stört snabba dagar för min del på så många sätt och vis. Upp och ner, ner och upp. Mestadels upp måste jag ändå säga.

Fragbite hittills har utvecklat mig något enormt som människa. Inte bara allt jag gör och hur jag utvecklas, men mycket tack vare er. Ni som alltid säger vad ni tycker, kommer med riktig, mogen och konstruktiv kritik och ändå avslutar med ett par positiva ord. Jag älskar fan er.

Jag är inte den ultimata reportern eller vad man skall kalla det. Jag kom in här för att skriva om League of Legends men hamnade på något sätt i ett just nu lite för kallt pressrum, som så många gånger förr - på en stor jäkla majorturnering i CS:GO. Ett spel jag ärligt talat inte kan ett jävla skit om egentligen. Men det är otroligt kul att följa, jag har sån kärlek till spelet trots att jag egentligen inte fattar en tiondel vad många av er andra fattar.

Men det är nästa steg för mig att göra: Att börja fatta


Okej, jag vinner priset för världens fulast Photoshopade bild - bortförklaringen är att jag sitter på en Mac med styrplatta :'D

Okej, jag vinner priset för världens fulast Photoshopade bild - bortförklaringen är att jag sitter på en Mac med styrplatta :'D


Jag kommer aldrig se mig viktigare än någon bara för att jag klassas som en esportreporter. Det finns miljoner andra som skulle kunna göra det bättre än mig säkert. Men jag vill ta mitt ansvar att göra det ÄNNU bättre. Hela jäkla tiden. Jag har definitivt flaws. Jag är jävligt nervös ibland, jag kan vara oinspirerad, jag kan staka mig eller säga saker på engelska helt skevt. Men på något sätt går det jag gör ju bra och ibland blir det definitivt VÄLDIGT bra.

Det är en lång väg att gå. Under dessa fyra dagar har jag på riktigt gått ut flera gånger, satt mig ner efter varje intervju ute i solen på samma trappa och funderat. Fan, vad gjorde jag fel nu? Vad kan jag göra bättre? Vad bör jag sluta med? Vad bör jag börja med? Några saker jag vet att jag gör fel har jag börjat ändra på. En sak var att tala mycket lugnare, inte stressa fram vad jag vill säga, OCH DET HJÄLPTE! Det märkte jag verkligen idag efter Olofmeister-intervjun bland annat för att nämna ett exempel.

Ni är många som har peppat och kommit med tips och råd dessa dagar på ett sunt och förnuftigt sätt. Men det var speciellt en kommentar som fick mig att faktiskt gå ut på trappan igen och fundera ytterligare vad jag kan göra ännu bättre, och den handlade om att försöka nå ännu mer inpå djupet om matcherna, kartvalen, analysera mera, taktiker och så vidare.

Det låter som en no brainer för er CS-folk, men för mig är det inte lätt som lärde mig vad en AWP kostar för bara några månader sedan. Som precis nyligen lärt mig vad vinnande runda är i en 2x Overtime är. Det är så easy för andra. Därmed har jag insett att jag måste ta mitt ansvar också, inte bara för att det är nyttigt för mig, men även för er, för att det bara kan bli ännu bättre och intressantare och roligare att kolla på.

Så härmed, lovar jag, Linda Herman, med mitt groteskt kassa aim och noll taktikförståelse i CS:GO - som bara spelat typ COD innan och springer med vapnen - att börja spela CS:GO



Sist men inte minst vill jag återigen tacka er för ett tålamod. Jag kan bara bli bättre.
SES PÅ LÅNGEN! SOON™

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..