×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Vlogg: Rundtur i Eleague-studion och tankar om första dagen

1
Åh, den första dagen är avklarad! Herreguuuuuuuuud vad trött jag är! Jag är vanligtvis inte alls känslig för jetlag men this is next level. Vaknar klockan 06 pigg som en lärka fastän jag behöver minst 1-2 timmars sömn till. Vänjer la mig snart haha... Lagom till att det är dags att åka hem igen typ, lol. Nä men.

Ni var många som verkade digga videobloggen igår, så roligt att se! Tror inte ni anar hur mycket all kärlek och pepp jag får av er betyder - det är liksom ni som får en att fortsätta och vilja utvecklas! <3

Körde en ny sådan idag - den blev lite längre idag också på grund av att jag tar med er runt i studion också och visar hur det ser ut! Sen blev det lite eftersnack från hotellrummet i slutet. Det där med att videoblogga är ju kul?! Kanske får fortsätta i framtiden haha!

Jag VEEEET att jag lovade vid nyår att jag skall vara mer i kamera,men alltså... Jag vet inte men är inte "där" än - så får bli en på:a som det heter, att man ser mig säga hej i början och sen fokusera på spelaren. It's something! Blir nog lättare med intervjuerna imorgon, kändes lite stakigt idag men så är det nästan alltid när man inte varit iväg på ett tag. Men blir bättre! Har massa kul på gång inplanerat - så blir kul!

Anyway - videobloggdags! VARSÅGODA <3


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..