×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Årskrönika: Det bästa från coveråret 2016

1
Om bara några timmar är det dags för mig att sätta mig på planet ytterligare en gång. Som att min kropp inte flängt runt nog i år! Skämtåsido. Jag älskar varje stund med resandet och covreandet verkligen. Att få göra intervjuer, träffa alla människor man tycker om och få dela med sig av allt som sker under de största turneringarna runt om i världen är en dröm verkligen.

Imorgon sticker jag iväg på semester till Egypten en sväng och kommer hem först efter nyår, så jag vill härmed egentligen bara önska er ett gott nytt år och dela med mig av några av de bästa stunderna från allt resande med Fragbite under årets gång. Jag har varit på totalt åtta turneringar i år varav tre i Sverige. Här är mina tankar om årets bästa turnering från mitt perspektiv, till lite rolig insight i vad som händer bakom kulisserna etc.

Jag är så tacksam för allt, för att ni tittare, läsare, användare finns och uppskattar det man gör. Nästa år kommer bara kunna bli bättre och jag skall ständigt sträva efter att göra det bästa jag kan! Gott nytt år allesammans! <3
Årets bästa turneringsuppelvelse: MLG Columbus


Här måste jag faktiskt säga MLG Columbus. Jag älskar det där töntigt amerikanska på något sätt. T-shirtkanoner (haha hur sjukt!) öl, helt bananas publik inne i en fullsmockad NHL-arena. Det hela var liksom... Maffigt på något sätt. Det var så fint när FalleNs flickvän och resten av de brasilianska spelarnas familjer stod och hoppade och grät och var helt till sig framför scenen när de vann hela turneringen. Jag kommer dessutom aldrig glömma stämningen inne i matrummet under gruppspelet när matchen mellan FlipSid3 och mousesports gick till 5(!!!) övertider. Vi alla satt där och ba MEN NU DÅ, MEN NU DÅÅÅÅÅÅ??!? Med ett matchresultat på 28-31 till mousesports kunde vi alla äntligen andas ut. Galet, haha! Bubblare är nog DreamHack Masters som också var ett av årets bästa event, i alla kategorier. Ett mini-MLG!

Årets bästa turneringsarrangör: Epicenter


Här vinner ryssarna turneringsarrangörskriget - definitivt och då pratar vi inte bara om det där maffiga introt med en snubbe som hoppade cirka 30 meter från luften i början. Det var så jäkla bra på alla sätt för oss. Det var vi, HLTV och en kinesisk duo på plats, vi fick ett dedikerat bord på spelarhotellet där de körde gruppspelet ifrån, äta god buffé och en riktigt dedikerad ansvarig som verkligen såg till att vi fick det vi ville.

Under slutspelet trodde jag att det var GG med allt i princip men efter att vi berättade lite mer om vad vi egentligen gjorde på plats och vad vi behövde ha tillgång till så gav de oss så mycket möjligheter vi bara kunde få att gå ner vid scenen under finalen och fota, de kom och sa till oss direkt först av alla när spelare skulle komma och presstjejen i pressrummet prioriterade verkligen oss och HLTV. De var inte översittande, inte för "på" och inte för oengagerade heller. De såg bara till att vi definitivt kommer att vilja åka tillbaka till dem nästa event. Riktigt grymt gjort.

Även spelarna var jättenöjda efter att ha pratat med många och de verkade verkligen se till att allt funkade på alla håll.

Årets "mest nöjd över intervju": kennyS — "Our biggest issue was with kioShiMa"


Haha, ni kommer tro att jag är galen, men ingenting slår intervjun på DreamHack Malmö med kennyS som gått viral och blivit en meme. Det värsta är att DEN ÄR SÅ JÄVLA DÅLIG!!!! Allt är dåligt med den då det var typ första intervjun på eventet och jag inte alls var förberedd. MEN! Det är det töntigaste jag någonsin varit så nöjd över, för HELT ÄRLIGT, tänk om inte jag fanns, då hade inte den numera klassikern; "Kio was the problem", funnits. Den ni! B-)


Årets utmaning: Fragbite goes engelskaÅrets tuffaste utmaning har definitivt varit engelska intervjuer-debatten med er, med mig själv, med spelare och med kontoret. Jag tror inte ni vet hur mycket jag krigar och krigat, med mig själv, med kollegorna, med er. Vi har aldrig riktigt gått ut med ett statement och anledningen är bara för att den gemensamma känslan är att det inte riktigt har funnits behov till det.

Ni kan argumenten vid det här lagret, jag kan era. Jag är diplomaten i det här fallet som förstår er och de som tycker att vi skall bevara Fragbite svenskt. Men vi måste tänka längre nu - vi måste ha pengar. Pengar kommer från de där små reklamsnuttarna innan varje klipp. De kommer också i form av klick på sajten och sponsrade sektioner etc. Vi når helt enkelt fler människor om vi gör det på engelska = mer klick = mer pengar etc. Tro det eller ej, men vi börjar bli större varumärkeskännedomsmässigt just på grund av våra intervjuer och liknande klipp. Om ni bara visste skillnaden på intäkter detta år jämfört med tidigare.

Men det är roligt att se att ni är många som stöttat oss i beslutet och vi har inte märkt av någon förlust, snarare tvärtom efter beslutet tagits. Det är andra tider nu.

Årets roligaste stund: DreamHack Masters-efterfest


Oj oj oj, det finns så extremt många stunder som varit riktigt roliga. Men en av dem minns jag extra väl. CS:GO-världen och när man kommer in på det lite högre skiktet, det vill säga spelare, casters och andra viktiga nämnvärda personer, är lite som en gigantisk familj och jag känner verkligen att jag kommit in i den. Vi alla reser så mycket, träffas så många gånger om året på många event, likt släktmiddagar, så det blir naturligt att man börjar hänga ihop på ett eller annat sätt och lär känna varandra.

DreamHack Masters hade precis avslutats nere i Malmö och alla var supertaggade på den där efterfesten (som för övrigt var en av de bästa i år!). Det tisslades och tasslades framåt tolvsnåret att det fortfarande gick tåg över till Köpenhamn och att ena halvan av spelare och casters redan hade åkt över till andra sidan sundet. Vi skulle inte vara sämre vi, så jag och ett annat gäng sätter oss på tåget och sticker över till Danmark mitt i allt. Väl framme hakar vi på bland annat Taco och några av hans lagkamrater och sticker iväg till någon sjuk klubb som hade öppet till väldigt sent. Vad som händer där stannar där, men vi hade riktigt kul allihopa. När det var dags för danskt fyllekäk stod ScreaM lite vilsen utanför danska Max och vi börjar snacka om allt och inget. Det hela slutar med att vi, vårt gäng på sex personer låg huller om buller intryckta i en liten Volvo (minst sagt olagligt) över bron tillbaka till Malmö och hotellet igen, helt slut. Sedan dess heter både Hugo och ScreaM, Max, av någon oklar anledning. Det ba blev så.

Karaoken klockan halv sex på morgonen nu senast i Moskva tillsammans med Ynk, vENdetta och resten av gänget var riktigt kul också. Det händer helt klart en hel del roligt efter arbetstid när man är ute och reser hahaha...


Riktigt snygga detaljer inne på stället där DreamHack Masters-efterfesten var - grymt jobbat!
Riktigt snygga detaljer inne på stället där DreamHack Masters-efterfesten var - grymt jobbat!

Årets bästa resesällskap:


Helt ärligt. Jag kan inte välja. Hugo har varit så jävla rolig och grym att åka med verkligen, hans initiativtagande och försök till att testa på intervjuandet och all pepp och allt har varit guld i vissa tuffa stunder när det varit mycket att göra. Helt crazy snubbe!

Sen kommer vi till Kasper som förgyllt så många långa tråkiga flygtimmar med att ta fram korsordshäftet. Att han sedan har en helt galen sida som kommer fram mot dygnets småtimmar är också helt underbart. Verkligen MVP på så många sätt. Sen har vi förstås herr Joakim Jansson. Min bästa vän och vapendragare. Vi två är oslagbara, inte minst när det kommer till att jobba ihop på cover. En oersättbar och underbar människa <3.TACK FÖR ETT UNDERBART 2016! Vi ses nästa år!


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..