×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Grattis Astralis! Skam den som ger sig!

3
Inatt var en sån där natt där jag inte kunde sova igen. Vad är det för fel på mig... Mitt under stirra-i-taket-sessionen klockan 03:30 ångrar jag nästan att jag inte gick upp och kollade på ECS-finalen mellan Astralis och OpTic istället då jag nu insett hur sjukt bra de spelade. Fick nöja mig med att få äran att skriva vinstnyheten och ta del av allt som hände igår, idag istället. Gårdagens höjdpunkt måste nästan ändå vara Nicolai "dev1ce" Reedtz helt störda och samtidigt underbart konstiga runda mot SK i semifinalen där han lyckas acea hela laget och drar upp kniven och kör på när han fått slut på skott. Helt galen, haha!
Egentligen ville jag bara flika in och ge grabbarna ett SJUKT STORT GRATTIS för en fantastisk fin insats. Astralis är ett lag som fått kämpa under årets gång utan att ha nått ändra fram och oftast fått stå i hörnet i ensamhet och packa ihop sina tillhörigheter utan att få lyfta en större trofé under årets gång — tills nu.

Att de dessutom vann själva grundserien av den första ECS-säsongen men floppade i slutspelet förra gången gör denna vinst ännu mer värdefull. Det var helt enkelt helt rätt lag som vann årets sista stora CS:GO-finalturnering och jag delar verkligen deras glädje (hade gärna delat prispengarna också i och för sig, lol).
Nu tar vi nya tag inför kommande majorkval. Vi bollade fram och tillbaka och beslutade oss i sista stund att inte åka till Atlanta och följa det på plats tråkigt nog. Men siktet är inställt på att åka dit i januari istället och täcka majorn då. Håll tummarna för att det blir så!

Kraaaam!

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..