×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Jag har blivit med stream!

1
Haha, jag trodde aldrig de orden skulle komma från min mun, främst eftersom att jag haft otroligt mycket fördomar och jag helt enkelt är rädd att sitta framför en webcam inför andra tittare. Jag är inte den som pratar feminism, tjejer, könsroller och jag har aldrig riktigt haft lusten eller orken att engagera mig (shitstorm incoming), folk får tycka vad de vill, men jaja... Relaterat så vet vi alla hur det funkar och hur tugget går. De tre T:na; Tjej, Twitch, Tuttar. Jag vill inte vara den där personen och jag tänker sträva in i det sista för att inte bli den där. Men ni är en del som gillar det jag gör, ni följer mig på Twitter, Instagram, Snapchat och många verkar tycka att det hade varit kul om jag startade upp en stream och helt ärligt, why not?

Jag spelar ju ändå så pass mycket så det är ju bara roligt att dela med sig av hur det går. Sen om det är min grej eller inte får vi såklart se (och om det betalar hyran, lol, skoja). Men om ni har tråkigt så kolla jättejättejättegärna in och kom och häng och fråga saker om allt möjligt och om Fragbite och om vad som. Jag tycker verkligen om att vara social och hänga så detta skall bli superkul att testa!

Det blir tyvärr inget CS:GO för mig då ni vet att jag suger på det, haha, men Overwatch och League blir det nog mest av!
Jag uppdaterar er när jag är igång och sååå! Hoppas att ni diggar det framöver. Funderar på att köra första livestreamen ikväll men vi får se!

Puss och kram!



11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..