×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Låt Caps vara - vi alla har varit snorungar

2
Jag är då verkligen inte perfekt när det kommer till att spela, jag tror väldigt få av oss är det. Speciellt när det kommer till att tilta (hey, vi verkar vara en del som gör det haha!). Visst, jag ser ingen anledning i att flamea och skriva elaka saker men jag kan absolut erkänna att jag gjort det några enstaka gånger. Det har inget mer att göra med än att jag själv spelar riktigt kasst och börjar flippa ut på andra. Som tur är händer det väldigt sällan att jag kastar skiten på andra.

Igår avslöjade Fnatic sin nya League of Legends-lineup där en kille vid namn Rasmus "Caps" Winther kommer att ta över rollen som midlaner. Då började LoL-redditen koka och hitta screenshots när han hade varit otrevlig, flameat och skrivit massa elaka saker. Även om han sitter och skriver att han "skall se till att du aldrig kommer kunna komma någonvart, du anar inte vilket inflytande jag har" så vet vi alla att han inte har det och bara är korkad för stunden. Jag förstår verkligen frustrationen över det, jag hade varit extremt provocerad, men det luktar lite, jag vet inte... avundsjuka?

Han är absolut inte det enda proffset som varit extremt toxic, det gäller i alla spel. Även om det går emot Riots regler om uppförande kan det inte gammalt solo-queue-beteende ligga till grund för ett uteslutande ur LCS. Fnatic kommer definitivt tillsammans med Riot själva att ta ett ordentligt snack om hans beteende. Sköter han inte sin chans, nej men fine, då förstår jag dem. Visst, smidighet är kanske inte hans bästa sida uppenbarligen, men som nämnt så kommer han nog få en ordentlig läxa.

Men precis som Thorin sammanfattade det i en kort tweet här nedanför så håller jag med; varför dra upp gammal skit?



Vi har varit snorungar allihopa. Glädjs istället åt både Fnatic som fått ett nytillskott och för Caps själv som får chansen att växa till att kanske förstå vilken jäkla chans han har att ta vara på och förhoppningsvis lära sig att bete sig bättre. Klarar han det inte då - fine, då kan vi prata igen.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..