×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Att fortsätta spela när allt går åt helvete

6
Jag är verkligen ingen filmmänniska. Inte serier heller. Jag växte upp vid datorn och att spela har varit naturligt för mig. Men nu är jag fan sugen på att bara lägga mig i soffan och slå på någon random film att glo på. Det är ord jag inte riktigt tror kommer från min egna mun då jag oftast inte (förutom vid sociala aktiveteter och när jag umgås med familjen och vänner) väljer andra aktiviteter (okej träning när jag är igång haha!). Men ja.



Varför detta nu då?
Jag har en bajsdag när det kommer till spel. När man till och med sitter och är irriterad över att man får en Starlight Rosedust istället för en Starligth Rose när man farmar herbs i WoW känns det typ som att det är dags att stänga av datorn. Surrendade senaste LoL-gamet vid 20 minuter in och har inte vunnit en enda Aram idag typ. Overwatch vågar jag mig inte på för då kommer jag la att koka också... haha, fyfan. Varför slutade jag inte bara innan och gjorde något roligare med kvällen?

Eller så är det så enkelt att jag bara har grov PMS.
Plz...

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..