×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Det där med att gå och lägga sig?!

3
Hej jag heter Linda och har en scumbag brain.

Klockan har passerat 02 för längesedan och samvetet börjar komma ikapp. Jag som är så bra på att lägga mig annars. Så här har dock de flesta dagarna senaste två veckorna sett ut. Rip dygntsrytm. Det är dock färdigspelat för ikväll. Det är faktiskt ganska skönt att vara mer än bra på flera spel, då har man lite variation om man tröttnar - men livsfarligt för just the inner me... haha! Alltid samma sak; "bara ett game till...". Förlåt mamma om du läser detta, jag skall lägga mig (och nej jag bor inte hemma, lol)!




Såg förresten den nya teasern för Elementalist Lux, det nya Ultimate Skinet i LoL och dayum, RIP min plånbok! Vrid upp volymen och kör fullscreen, riktigt maffigt! Ni som sett den, förstår ni ordvitsen, Malphite, maffe, maffigt, hehehehe (haha eller är det ens han!?)! Nej, nu måste jag sova, upp och hoppa för att åka in till kontoret imorgon bitti. Blir definitivt en leggins + för-stor-tröja-dag imorgon, haha...

Godnatt folket. Jag tycker verkligen om er <3!

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..