×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Gött snack med en supertrevlig LAN-farsa

1
Fan vad glad jag blir av föräldrar som engagerar sig och är nyfikna. Inte minst när det kommer till esport! Stod och hängde med de andra grabbarna vid scenen då jag ser en, vad jag antog, förälder, och gick fram för att fråga om fallet var som jag misstänkt, och visst hade jag rätt!

Pappa Tomas var där med sin son och sonens kompisar för att hålla ett litet öga på dem under lanandet så jag passade på att fråga honom lite om föräldrarollen och hans tankar om esportens framtid. Riktigt inspirerande som värmde hjärtat!




Nu är det nog slutbloggat för min del idag, åtminstone i videoform. Imorgon kommer en liten grej från Com Hems nätverksmecka mitt i hjärtat av D-hallen som är riktigt fascinerande att se. Vi får se om vi kör någon Facebook Live-idag som vi gjorde igår, från hotellrummet. Var roligt att sitta och småsnacka och få lite läsarfrågor. Så kika in sen vid 23-tiden så kanske vi är online, haha!

PUSS OCH KRAM! <3

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..