×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Vilka mer tar sig till majorkvalet?

1
Renegades och TyLoo var först med att ta sig vidare till det kommande majorkvalet från en regional minorturnering. Nu ska det spelas ytterligare tre minorturneringar och frågan är vilka lag som gör dem sällskap.
Vi börjar med att ta en titt på helgens minoturnering för de amerikanska kontinenterna. Det kan bli en riktigt tuff turnering. Cloud9, Counter Logic Gaming och Immortals bör sitta på någon typ av favoritskap. Men lag som Luminosity, Misfits och NRG kan också vara med och hota.

I grupp A tror jag ändå att det i slutändan kan bli brasiliansk dominans. Det betyder att Immortals och Luminosity lägger vantarna på slutspelsplatserna, därmed är det färdigspelat för compLexity och NRG. Vidare från grupp B får vi nog se Counter Logic Gaming och Cloud9. Misfits och paiN Gaming får prova igen nästa gång.

Detta betyder alltså att Immortals, Luminosity, CLG och Cloud9 går till slutspel och väl där kan nog lite vad som helst hända. Immortals känns mer eller mindre givna, så de tar en av kvalbiljetterna. Den andra då? Hmm. Här går jag mer på vad jag vill, och då vill jag att Cloud9 nyper den andra biljetten.

Team Spirit har med båda sina lag i turneringen. Skärmdump från Liquipedia.
Team Spirit har med båda sina lag i turneringen. Skärmdump från Liquipedia.

CIS-minorturneringen är lite speciell. Inte minst med tanke på att både Team Spirit och Team Spirit Academy deltar. Där finns även lag som Vega Squadron, Spartak Esports och Tengri med. De sista tre lagen är Nemiga Gaming (tidigare k29), pro100 och Quantum Bellator Fire.

Grupp slutar med att Team Spirit Academy och Tengri tar sig till slutspel, samtidigt som Nemiga och Vega har gjort sitt. Team Spirit och Spartak tar de sista två slutspelsplatserna. Tråkig gissning, jag vet. Alla fyra lagen är toppseedade inför turneringen. Men komigen, jag har helt ärligt alldeles för dålig koll på dessa lag. Därför baseras min gissning på vilka lag som går vidare till majorkvalet enbart på vad som skulle vara lite kul att se. Jag vill se att Team Spirit och Team Spirit Academy toppar minorturneringen. Jag skulle kunna byta ut Team Spirit mot Tengri, bara för att Tengri ska ha så mycket cred för att ha fostrat Abay "HObbit" Khasenov - som de sedermera lånat ut till Gambit.

Nu blir det riktigt tufft

Det är ännu inte känt hur grupperna kommer att se ut under den europeiska minorturneringen. Två lag, EnVyUs och Penta, har en "high"-seed. Sedan har BIG, iGame och LDLC fått en "mid"-seed och Dignitas, Fnatic Academy samt Kinguin har alla en "low"-seed. Detta kommer alltså ligga till grund för hur lagen fördelas över de två grupperna.

Vi kan väl börja med den viktigaste frågan; har Fnatic Academy någon som helst chans? Absolut! De har slagit ett flertal av de andra lagen tidigare och bör kunna göra så igen. Därmed är det fullt realistiskt att de kan ta sig vidare till slutspelet. Väl där blir det, så klart, tuffare. Men omöjligt ska det inte vara.

Kinguin har haft det tufft. Dignitas har inte övertygad. LDLC är lite av en joker. iGame kan överraska den ena sekunden för att nästa spela bort sig själva. EnVyUs får, trots sina uppenbara problem, ses som en av favoriterna. Penta är riktigt spännande, likaså BIG. I slutändan tror jag att det står mellan just EnVyUs, Penta, BIG och Fnatic Academy. För att vara optimist säger jag att det blir EnVyUs, Penta och Fnatic Academy som tar platserna till majorkvalet.

Detta är rena gissningar och jag skulle inte, om jag var ni, sätta några pengar på utgången baserat på mitt raljerande. Detta gör jag bara för skojs skull.

Vilka lag tror ni tar sig vidare till majorkvalet?

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..