×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Det där gick ju inte så bra...

1
Godsent blev utslagna redan i den andra omgången. Omången efter blev NiP utslagna. Nej det gick ju inte precis som jag hade hoppats under cs_summit. Var jag orolig tidigare, över den svenska CS:GO-scenen, ja då är det inget för vad jag är nu.
Fast okej. Låt oss göra en sak klar till att börja med: cs_summit är inte precis som de turneringar vi är vana vid inom CS:GO-scenen. Långt ifrån. Lagen har "klämts ihop" i ett hus i Los Angeles, där de sitter i ett litet rum utan att ens kunna sitta bredvid varandra. På rad alltså. Allt är bara konstigt, egentligen. Jag vet inte riktigt men det påverkar nog lagen i olika omfattning. Nog om det.

Det här gick hur som helst inte alls så bra för svenskarna. Om vi då tar oss tid att summera den svenska CS:GO-scenen just nu blir det inte någon överdrivet positiv läsning. Det även om Fnatic faktiskt tog sig till kvartsfinal i Kiev för ett par veckor sedan. På så sätt är det väl allt i sin ordning. Fnatic verkar ha återtagit tronen i Sverige, med NiP efter sig och Godsent - på sin höjd - därefter. Fast jag vet inte riktigt om Godsent...

Jag har stor respekt för Markus "pronax" Wallsten. Både som person och som CS:GO-profil. Men som spelare? Kanske inte så mycket. Skulle han få släppa allt det taktiska så kanske. Nu har vi gång efter annan fått se att han inte riktigt hänger med resten av laget. Det är, som jag har varit inne på tidigare och därmed fått kritik för, inget unikt för in game-ledare. I pronax fall känns det dock som att vi har fått ett väldigt tydligt exempel.

Personligen tror jag på Godsent som organisation. De har bra investerare och deras "mindset" har alltid känts spännande. De vill utmana, fast på sitt eget sätt. Frågan är bara om de kan göra det med sin nuvarande laguppställning. Förstå mig rätt. Jag har egentligen inga problem med laget i sig. Ändå kan jag tycka att de kanske bör söka sig utanför den senaste tidens Fnatic+Godsent-cirkus för att ta fram en slagkraftig femma. Nåja, det är ett blogginlägg i sig.

NiP blev utslagna efter att ha förlorat mot två stycken olika amerikanska lag. Det är oroväckande. Visst, det handlar ändå om Team Liquid och Cloud9 som båda har en stor potential. Men för ett lag som vill se sig själva som ett av världens bästa är det ändå ett misslyckande. För där uppe finns inte dessa två nordamerikanska femmor. De har i alla fall inte gjort det på ett tag, Team Liquids finalplats i en major till trots, och kommer nog inte heller att göra det inom en överskådlig framtid.

Nu har ni säkert fått nog av mitt raljerande, och jag kan förstå er. Det jag ville med detta inlägg var mest att vädra min egen frustration. Jag vill så gärna att de svenska CS:GO-lagen ska återta tronen. Personligen har jag en hel rad tankar och idéer på hur de skulle kunna göra just det, men vad hjälper det? Jag sitter trots allt på den andra sidan av båten. Som en enkel observeratör: Som ett fan.

Nej det där gick inte alls så bra... men jag hoppas ändå att 2017 ska kunna bli det år då de svenska CS:GO-proffsen får sig en uppsving.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..