×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

NiP:s chans till en bra start på sommaren

1
Okej, det är inte riktigt sommar än. En turneringssger för NiP under cs_summit skulle ändå kunna innebära att laget får en kickstart på sommarsäsongen, en viktig säsong som innehåller ett majorkval.
Idag är det precis fem månader sedan NiP Gaming vann sin senaste turnering, IEM Oakland. Sedan dess har laget hunnit byta ut Jacob "pyth" Mourujärvi mot William "draken" Sundin. Den svenska femman har bara spelat en turnering tillsammans med Sundin, nämligen StarLadder i-League StarSeries Season 3-finalerna, då det blev respass redan i gruppspelet.

Nyförvärvet Sundin hade det stundtals rätt tufft under sin premiärturnering med det anrika laget. Toppinsatser som i vinstmatchen mot MVP Project och förlusten mot HellRaisers blandades med mindre lyckade matcher. Det är väl trots allt inte speciellt konstigt, med tanke på omständigheterna. Mer anmärkningsvärt var då att en av lagets fixstjärnor, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, låg i statistikbotten. Faktum är att han låg absolut sist i laget i tre av fem spelade matcher. I de andra två låg han näst sist och i mitten. Det håller, helt uppenbart, inte riktigt.

Kan Sundin höja sig ytterligare ett snäpp till cs_summit, som börjar redan i kväll, har NiP goda chanser att gå långt i turneringen. Får vi samtidigt se Alesund ta sig upp till en mer normal nivå, ja då har de svenska ninjorna alla möjligheter att vara med och utmana om titeln.

Majorkval väntar för NiP

Som bekant står NiP utanför majorcirkusen, detta sedan laget åkte ut redan i gruppspelet under ESL One Cologne i fjol. NiP misslyckades sedermera med att ta sig till 2017 års första majorturnering sedan de förlorat den avgörande matchen mot den ryska underdogen Vega Squadron. Nu är det snart dags för NiP att göra ett nytt försök att ta sig in i CS:GO-världens absoluta finrum och då skulle en färsk turneringsseger verkligen utgöra en stilig ryggsäck.

Det största hindret på vägen mot helgens titel är utan tvekan SK Gaming, som vi vet har en enormt hög högstanivå. NiP får tidigast möta dem i finalen av det övre slutspelsträdet, om de innan dess lyckats besegra Team Liquid och vinnarna av matchen mellan Gambit Esports och Godsent. Det är långt ifrån omöjligt. Vi ska komma ihåg att samtliga matcher under cs_summit spelas i formatet bäst av tre kartor. I det formatet ska NiP definitivt kunna slå alla sina sju motståndare, om spelarna har en bra dag.

Kan NiP vinna i helgen och sedan ta med sig den vinsten för att säkra en plats i den kommande majorturneringen, ja har 2017 redan blivit ett riktigt bra år för laget. Då kan de förhoppningsvis rida vidare på framgångarna, säkra en ny Legends-plats och kanske säkra ett par till turneringsvinster innan året är över.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..