×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

draken toppar ESL Pro League-statistiken

2
Wow. Snacka om att William "draken" Sundin har fått en smakstart på sitt äventyr tillsammans med ninjorna i NiP. Faktum är att det har gått så bra för honom att han rusat upp till toppen av den individuella statistiken i ESL Pro League. Det är minst sagt imponerande!
Ja det råder nog knappast några tvivel om att William "draken" Sundin har varit en viktig del i NiP Gamings senaste vinststreak i ESL Pro League. Sedan Sundin anslöt till laget har NiP vunnit tre raka dubbelmöten, detta mot Kinguin, Fnatic och nu senast LDLC. Sundin har utmärkt sig med sitt AWP-spel och vid ett par tillfällen har han varit serverns klart bäste spelare. Detta är något som nu även visar sig i statistiken för den europeiska delen av ESL Pro League.

Skärmdump från theScore esports som visar statistiktoppen för EPL Europa.
Skärmdump från theScore esports som visar statistiktoppen för EPL Europa.

Jag kan inte annat än att glädjas åt Sundins härliga start i NiP. Det ger en dos av hopp och framtidstro vad gäller detta anrika svenska CS:GO-lag. Som ni kan se här ovan har Sundin passerat spelare som Nicolai "device" Reedtz och Oleksandr "s1mple" Kostylev, givetvis jag kan tycka ger prestationer lite ytterligare stjärnglans. Innan ni påpekar det ska jag väl peka ut att Sundin har spelat färre matcher än sina kollegor.

Det ska alldeles oavsett bli riktigt spännande att fortsätta följa NiP nu med Sundin i laget. Och jag har sagt det förut men jag säger det igen; nu längtar jag till StarSeries-finalerna!

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..