×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Artikel

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSIntervju

Inzta om mötet med SK: "Jag känner mig rädd att vi ska bli krossade"

2
Vi talade med Peter "Inzta" Kragelund, från Team Singularity, om livet efter Copenhagen Games-vinsten, nyförvärvet och rädslor inför mötet med SK Gaming.
Team Singularity kvalificerade sig till DreamHack Summer via det slutna kvalet över lag som PRIDE och landsmännen i Team123. Vi passade på att ställa några frågor till Peter "Inzta" Kragelund om lagets nyförvärv och hur det känns att möta SK Gaming i turneringens första match.
Hur har livet sett ut sedan ni vann Copenhagen Games?
— Livet efter Copenhagen Games har varit rätt overkligt. Vi blir inbjudna till turneringar och får erbjudande från olika organisationer, vilket vi inte alls fick innan vinsten. Vi gick från att vara ingen till ett lag som spelare faktiskt känner igen. Det är en fantastisk känsla. En av följderna av vår vinst under i Köpenhamn var att AnJ fick erbjudande från bättre lag, så allt är inte bra. Att förlora en spelare som AnJ är alltid tufft, men vi kämpar vidare.

Hur är det att gå från Allan "AnJ" Jensen till Ismail "refrezh" Ali?
— Vår spelstil kretsade kring att AnJ fick göra vad han ville, så det är ganska svårt att byta ut honom med en helt annan spelare, med en annan spelstil. Vi behöver arbeta om vår spelstil och vi behöver arbeta kring hur refrezh ska få en så bra plats som möjligt i laget. Så med lite tid är jag säker att det kommer kännas lika bra med refrezh i laget.

Hur ser era förväntningar ut inför DreamHack Summer?
— Vi har inte så höga förväntningar inför DreamHack Summer. Med en ny femte i laget har det varit svårt att komma tillbaka till den nivå vi visade under Copenhagen Games. Vi vill få så mycket erfarenhet som möjligt och ta med oss det till framtida turneringar. Vi kommer bara uppskatta varje del av DreamHack Summer och kommer alltid ha i baktanke att vi inte har något att förlora när vi spelar som underdogs.

Finns där något lag ni är rädda för inför turneringen?
— Jag måste säga SK. De verkar alltid spela så bra och jämfört med oss är de på en helt annan nivå. Jag tror inte att man någonsin ska vara rädd för att spela mot ett lag, men mot SK känner jag mig rädd för att vi ska bli krossade. Och vem vill bli krossad på scenen under ett DreamHack-event?

Hur känns det att ni möter just SK Gaming i er första match?
— Det känns underbart att få chansen att spela mot så bra spelare. Det kommer absolut vara roligt att spela mot SK, men samtidigt känner jag mig som sagt rädd för att vi ska bli krossade, eftersom SK är ett av de bästa lagen som finns.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..