×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Intervju

glace om att bli en del av North Academy: "Det var faktiskt North som kontaktade oss"

1
Nicolai "glace" Jensen fann nyligen ett nytt hem i North, som North Academy, och de visar redan resultat. De slog ut Team LDLC under gårdagen, och idag spelar de mot Dreamchasers på Copenhagen Games.
Direkt efter att North Academy lyckats slå ut Team LDLC från huvudturneringen på Copenhagen Games, satte vi oss ner med Nicolai "glace" Jensen för att tala om hans nya hem i North.
Hur känns det att slå ett lag som LDLC?
— Det känns underbart, jag var på ESEA Global Challenge för tre månader sedan där jag slog dem i finalen, så att slå dem igen känns ganska underbart. Dessutom med det nya laget.

Ni offentliggjorde nyligen att ni är North Academy, vad är målet med Academy-laget?
— Vårt huvudsakliga mål är att visa välden vad vi kan göra som ett lag och rent individuellt. Att visa upp oss själva med en finansiell bakgrund med ett professionellt lag bakom oss som ger oss stöd. Vi kom hit till detta event utan några förvändningar, eftersom vi endast tränat i 14 dagar. North hade samma syn på det hela, bara åk dit, ha roligt och känn ingen press.

Hur kom ni i kontakt med North?
— Det var faktiskt North som kontaktade oss, de kontaktade LOMME och frågade om han var intresserad av att skapa ett lag och sedan eskalerade allt därifrån.

Hur känns det att ha en legenden Alexander "ave" Holdt som coach?
— Det känns underbart, vi har faktiskt inte implementerat honom än i laget eftersom han har ett annat jobb han måste sluta på innan han kan arbeta heltid med oss. Från och med den första maj kommer vi ha äran att arbeta med honom.

Detta är det tolfte laget sedan augusti 2014 som du representerar, hur kan det komma sig att det blivit så många?
— Jag tror inte att det är tolv olika lag, kanske några uppställningsförändringar. Jag spelade i Rogue i nästan åtta månader tror jag, tillsammans med Maniac från LDLC, HS från PENTA, cadiaN och tenzki. Vi hade lite trubbel under tiden vi bestämde oss för att byta ut några spelare, det har varit turbulent, men jag vet inte. Fram tills nu har jag hoppat mellan lag för att finna min plats, men det känns som det kommer gå bra med detta lag för min del.

Hur ser du på framtiden, vill ni bli huvudlaget?
— Jag tror inte vi kan konkurrera med huvudlaget på länge. Vi kanske kan slå LDLC, men North är mycket bättre rent skicklighetsmässigt. Så just nu förblir vi North Academy och vi får se vad som händer i framtiden.

Ni spelar mot Dreamchasers imorgon, hur känns det att spela mot större delen av Godsent och Joel "emilio" Mako som varit vac-bannad?
— Ja, gällande emilio vill jag inte direkt prata om det, men gällande resten av laget tycker jag att de alla är oerhört starka spelare. Det känns som att vi spelade väldigt individuellt mot andra lag, vi är duktiga på att sikta, så vi tar duellerna och vinner dem också. Men Dreamchansers laguppställning har en väldigt hög skicklighetsnivå, så det kommer definitivt bli svårt. Sen spelar de som en mix, så det kommer praktiskt taget vara en mix mot en mix, eftersom vi inte spelat längre än 14 dagar, så det kommer bli intressant.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..