×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Intervju

mistou: "Vi vann våra EPL-matcher mot Virtus.pro vilket gav oss självförtroende"

1
Valentin "mistou" Balbastro från Team LDLC satte sig ner med oss på Copenhagen Games, för att prata om hans lag och deras målsättningar.
Vi satte oss ner för att prata med Valentin "mistou" Balbastro från Team LDLC på Copenhagen Games. Team LDLC är ett av de inbjudna lagen till turneringen och de gjorde, för inte så längesedan, förändringar i sin laguppställning.

Hur känns det att spela denna turnering?
— Vi hade några jobbiga veckor, vi förlorade nästan varje turnering online så vi bestämde oss för att bootcampa ungefär en vecka innan vi kom hit, och det gick rätt bra. Vi diskuterade mycket och försökte lösa alla våra misstag. Vi vann våra EPL-matcher mot Virtus.pro vilket gav oss självförtroende. Så ja, det känns bra.

Vad är ert mål?
— Jag tror att vi satsar på vinst, såklart, men topp tre är tillräckligt för oss.

Och i ESL Pro League?
— Vårt mål i EPL är att bara stanna där.

Hur känns det med den nya laguppställningen?
— Maniac passar rätt bra i laget, och han har spelat med Ex6TenZ tidigare så han vet hur han fungerar, så allt gick rätt bra. Allt har gått bra sedan Maniac blev en del av laget.

Hur känns det att spela med en brittisk spelare?
— Vi får ofta frågor kring det. ALEX föddes i England, men när han var typ 13, tror jag, flyttade han till Frankrike. Så han gick i skolan i Frankrike och han talar franska, det är som att spela med franska spelare.

mistou försöker vara den kompletta spelaren, precis som han beskriver sin lagkamrat Mathieu
Han beskriver sin lagkamrat Mathieu "Maniac" Quiquerez som den kompletta spelaren.

Kan du förklara de olika spelstilarna i laget?
— to1nou, snipern, han är väldigt passiv med sin AWP. Men sedan han blev en del av den första versionen av LDLC har han försökt bli mer aggressiv för att gå för peaks med mera.

ALEX, vår entryfragger, han är som en andra version av Apex. Han är väldigt aggressiv mot CT och som T.

Ex6TenZ är vår in-game leader, så jag tror inte vi behöver prata så mycket om honom då han har ett rätt bra rykte.

Maniac är den perfekta spelaren. Han vet hur han ska spela och hur han ska träna sig själv. Han vet hur han ska motivera sina lagkamrater så han är praktiskt taget en väldigt bra och komplett spelare.

Personligen försöker jag vara en andra version av Maniac, men jag är lagets lurker på T-sida så jag är ganska aggressiv när jag lurkar. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara min spelstil, men jag försöker vara en komplett spelare.

Tycker du att laget är bättre än någonsin just nu?
— Jag tror att vi måste förbättra en hel del saker, men just nu tycker jag att vi har potential, men vi är väldigt slumpmässiga. Vi kan spela oerhört bra och oerhört dåligt, vi försöker göra våra resultat jämnare.

Vilka lag är ni rädda för på Copenhagen Games?
— BIG, de är ganska starka. I princip, enligt våra online-resultat, kan vi vinna över alla eller så kan vi förlora mot alla. Så vi är inte rädda, men vi är extremt försiktig med varje lag i den här turneringen

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..