×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Hårdvara

En av tidernas mest populära gamingmöss tillbaka — här är nya Intellimouse

3
IntelliMouse Explorer 3.0 var enligt många en av världens bästa gamingmöss. Det var i början av 00-talet. Nu, flera år senare, har Microsoft återinfört den populära musen under namnet IntelliMouse Classic.
Microsoft har återinfört en av tidernas mest populära gamingmöss, IntelliMouse. Företaget presenterade under gårdagen ett flertal hårdvarunyheter samt Fall Creators Update, vilket är ny mjukvara, och via sin hemsida offentliggjorde de IntelliMouse Classic. För den som hängde med i svängarna i början av 00-talet är IntelliMouse säkerligen musik för öronen. IntelliMouse Explorer 3.0, som den tidigare versionen hette, sågs av många som en av världens bästa gamingmöss och det är just denna som den nya upplagan är inspirerad av.

Just nu finns det inte mycket information kring den nya versionen, pris samt när den kommer finnas tillgänglig är ännu okänt. Vad man vet är att den kommer ha en DPI på upp till 3200 och kommer använda sig av samma scrollhjul som tidigare versioner. Att Microsoft inte gjorde offentliggörandet till något större spektakel kan vara ett tecken på att den ikoniska musen kommer säljas till ett lägre pris.

IntelliMouse Classic har i skymundan offentliggjorts tillsammans med Surface Precision Mouse
microsoft.com

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..