×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

YouTube Red presenterar ny esportserie — Good Game

2
Det är dags att ta fram popcornen och mysa ner sig i soffan, för nu står en ny esportserie redo att sändas via YouTube Red som en Original-serie.
Esportvärlden växer sig allt starkare i dagens samhälle och nu har YouTube Red presenterat sin senaste serie, Good Game, som vi på Fragbite vill lyfta nu under semestertiderna. Komediserien kretsar kring esport och kan liknas med "The Mighty Ducks" från 1992. Serien är skriven av samma producent som producerat Community och Rick and Morty, Dan Harmon.
En evig optimist (Dan Avidan) och en olycklig latmask (Arin Hanson) rekryterar ett lag för att etablera sig inom esport genom att ta sig till årets största turnering i spelet "Killcore". Turneringen går under namnet "Blood Match" och spelet, "Killcore", kan liknas med League of Legends eller Dota2.
Karaktärerna spelas av ett flertal nya skådisar inom branschen. Bland de mer kända finnes ansiktet bakom Alleria Windrunners (Hearthstone) röst, Michele Morrow, och Michael Ornstein som tidigare är känd som Chucky i Sons of Anarchy.


Serien gjorde premiär i torsdags och enligt YouTube ska den finnas tillgänglig för alla YouTube Red-medlemmar redan nu. I och med att YouTube Red inte öppnats upp för oss i Sverige har de valt att öppna upp vissa titlar, via sin Original-sida, för de som inte har tillgång till Red. När Good Game listas på Original-sidan är ännu okänt.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..