×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

FragbiteFBAnnons

Nu ska det avgöras — kan du pricka av alla slutspelsmatcher i Krakow?

2
Sommarlov och semestrar till trots är sommaren en period som är fylld av högintressanta esportturneringar. Det innebär även massor av chanser att testa dina kunskaper och därmed dryga ut semesterkassan.
Denna artikel presenteras i samarbete med Betspawn.

Du måste vara 18 år eller äldre för att ta del av det här innehållet.

Ja, jag är 18 år eller äldre


Visst kan det vara roligt att satsa en tjuga kompisar emellan på någon intressant esportmatch. Det riktiga testet kommer däremot när du spelar på samma match hos ett bettingbolag som är experter på esport. Både juli och augusti bjuder på en rad intressanta turneringar i ett flertal olika speltitlar. Kanske är det du som sätter ett nytt vinstrekord hos oss på Betspawn.com.

Fullspäckat med spännande spel under PGL Major Krakow

Det är väl knappast någon som har missat att det har blivit dags för årets andra CS:GO-major, PGL Major Krakow. Vi har då verkligen inte gjort det. Därför kommer Betspawn vara fylld med en mängd spännande spel under hela majorturneringen som till exempel; matchvinnare, finalister, vinnare av pistolrundor, HE-kills, knivkills och så vidare. Håll koll på Betspawn under hela turneringen för nya, utmanande spel där du kan testa kunskaperna och - förhoppningsvis - fylla på plånboken.

Frågor och svar

Vad är den högsta summan någon har vunnit på ett enda bet hos er hittills?
Den högsta enskilda vinsten hittills uppgick till ungefär 25 000 kronor.

Vilket är det högsta odds som någon vunnit på?
Det spel med högst odds som någon vunnit på hittills låg på 130.

Vilka typer av spel erbjuder ni?
Det vanligaste spelet är matchvinnare, sedan erbjuder vi en rad extra spel för varje match som exempelvis om en match går till förlängning (CS:GO), jämnt eller ojämnt antal kills (Dota 2) och vilket lag som vinner en specifik map.

Vilka titlar kan jag spela på hos er?
Vi har full fokus på esport och erbjuder betting inom populära titlar som Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2, Hearthstone, Starcraft 2 och Heroes of the Storm. Därutöver finns en rad andra titlar. Se alla aktuella titlar på betspawn.com.

Går det att spela med skins hos er?
Nej. Betspawn erbjuder uteslutande spel med riktiga pengar.

Hur gammal måste jag vara för att få spela hos er?
På Betspawn gäller 18-årsgräns för alla spel.

Betspawn är baserade i Sverige och fokuserar fullt ut på betting inom esport. Här handlar det om riktiga pengar, inte skins eller några fiktiva valutor. Vi tillhandahåller odds inom en rad olika esportitlar så som CS:GO, League of Legends, Dota2, Hearthstone, Smite, World of Tanks, Heroes of the Storm och många fler. Vår sajt är grundad av fem stycken gamers med bakgrund inom Counter-Strike, Dota och World of Warcraft - just därför är vi övertygande om att vi vet vad vi sysslar med.

Spela ansvarsfullt

Om du eller någon närstående har problem med sitt spelande kan du kontakta Stödlinjen för spelare och anhöriga på telefonnummer 020 - 81 91 00 eller via www.stodlinjen.se.

Stödlinjen erbjuder anonym och kostnadsfri rådgivning över telefon, chatt, e-post och SMS.Stödlinjen drivs av Forum, forskningscentrum för psykosocial hälsa vid Centrum för psykiatriforskning, på uppdrag av Statens folkhälsoinstitut.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..