×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alla sektionerFBHårdvara

ZOWIE ZONE — skrivbordet som är en helheltslösning för esport

6
Den väletablerade tillbehörstillverkaren ZOWIE har tagit fram en helhetslösning för esportutövare. Produkten kallas för ZONE och är ett skrivbordspaket med display, dator och mycket mer. Fragbite var på plats då produkten lanserades och här är vad vi lärde oss.
Denna artikel presenteras i samarbete med BenQ ZOWIE.

Det pratas väldigt mycket om teknik och vilken utrustning som esportproffsen använder. Något som däremot ofta glöms bort är själva skrivbordet, där all utrustning ska ta plats. En nog så viktig del för att få en sådan optimal spelupplevelse som möjligt. Detta är något som ZOWIE har tagit fasta på i och med ZONE, en helhetslösning för esportutövare som tar sitt spelande på allra största allvar.

ZONE är med andra ord inte bara ett robust, höj- och sänkbart skrivbord. Det kommer nämligen kombinerat med flera andra populära ZOWIE-produkter så som den senaste displayen, XL2540, med en native uppdateringsfrekvens på hela 240 Hz. Inbyggt i skrivbordet finns även deras egna DAC/Amp, VITAL. Allt samman toppas sedan av en gaming-PC, vars specifikationer inte är kända men som ZOWIE garanterar ska ge en stabil spelupplevelse i toppklass.

Så här ser den alltså ut, ZOWIE ZONE.
Så här ser den alltså ut, ZOWIE ZONE.

PC, ljudenhet och display vävs sedan samman med hjälp av ett spännande användargränssnitt utvecklat av ZOWIE. Ett enkelt knapptryck på själva skrivbordet, sedan kan användaren snabbt och enkelt ställa in inställningarna för både display och ljud med hjälp av tangentbordet och/eller musen. Något som sparar värdefull tid då en ny spelare sätter sig vid ett ZONE-skrivbord för att tävla mot de bästa. Ju mindre tid spelaren behöver lägga ner på tekniska förberedelser, desto mer fokus kan läggas på det som är det viktiga; själva tävlandet.

Koppla in ström- och nätverkskablarna, sedan är det bara att sätta igång. ZONE har lättillgängliga USB-kontakter inbyggda i skrivbordet. Det finns eluttag, ljudutgångar före både headset och högtalare, dryckes- och mobilhållare och två stycken lättillgängliga, smidiga kontrollpaneler från vilka du styr samtliga funktioner. Enkelt, smidigt och snyggt. Fragbite var på plats i Taiwan för att testa ZOWIE ZONE då produkten lanserades och passade då på att spela in videon ni finner här nedanför.

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..