×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite vill stärka trupperna — vill du hjälpa oss att göra sajten ännu bättre?

8
Vi på Fragbite söker nu efter nya talanger som vill bli en del av vår redaktion. Vi rekryterar på bred front och söker bland annat skribenter, videoredigerare och grafiker...
Att jobba på Fragbite, oavsett under vilka former, handlar om att se till så att den blå sajten fortsätter att leverera
Det händer mycket inom esportvärlden och för att vi ska hinna med att förmedla allt spännande som sker behöver vi alltså bli fler.

Jobba ideellt och få bonus

I första hand söker vi nu nya ideella redaktionsmedlemmar. Som medlem i redaktionen hänger du med i det vardagliga arbetet och får ledsagning av våra erfarna medarbetare. Du har dessutom chansen att dryga ut plånboken en aning genom vårt bonussystem som premierar aktiva och duktiga redaktionsmedlemmar.

Vad vi söker:

Skribenter - du som vill skriva notiser, nyheter och artiklar.
Bloggare - är du en esportprofil som skulle vilja blogga hos oss?
Krönikörer - du som har starka åsikter och gärna delar med dig av dem.
Videoredigerare - gäller allt från highlights till videointervjuer.
Grafiker - artikelbilder, grafik till video och så vidare.
Matchredaktörer - du som vill hjälpa till att hålla liv i tipset.

Eget förslag - om du har ett eget förslag är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vilka speltitlar? - Vårt huvudspel på Fragbite är Counter-Strike: Global Offensive. Vi jobbar även med League of Legends, samtidigt som vi inte är främmande för att plocka upp nya titlar. Ta därför chansen att ansöka oavsett om du föredrar CS:GO, LoL, Dota 2 eller kanske Overwatch.

Vilka är kraven?

Först och främst letar vi efter dig som brinner för esport och som verkligen vill bidra till att göra Fragbite så fantastisk som sajten är. Det är dessutom bra om du är 18 år eller äldre, som lägst måste du ha fyllt 16 år. Vi vill dessutom att du ansluter till vårt Slack-nätverk.

Utöver detta ser kraven lite olika ut beroende på vad du vill arbeta med. Har du några frågor om detta kan du skicka ett mejl till redaktionschef Per "Xerm" Sjölin på per.sjolin@nyheter24gruppen.se.

Vad kan du förvänta dig?

Du kan förvänta dig ett varmt mottagande och att du blir en del av redaktion där vi gör allt vi kan för att hjälpa varandra. Du kommer att få lära dig hur vårt system fungerar och hur vi jobbar här på Fragbite. Dessutom kommer våra erfarna medarbetare alltid finnas till hand om du har frågor. Tillsammans ser vi till att alla utvecklas.

ANSÖK HÄR

Vill du praktisera hos oss?

Vi på Fragbite tar även gärna emot dig som söker en praktikplats. Du kan läsa mer om detta på vår speciella rekryteringssida.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..