×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat inlägg

Kontorsbloggen: Den här Illidan-karaktären kan bli din!

7
Som vi har spelat World of Warcraft:Legion! Fragbites Joakim och Linda har nött sönder den nya expansionen och det gör att vi firar med ett specialavsnitt av Kontorsbloggen där vi pratar om våra upplevelser samt har en ny tävling där du kan vinna Illidan-karaktären på bilden.
Denna videoblogg presenteras i samarbete med Blizzard Entertainment.
Drygt tre veckor har gått sedan den nya World of Warcraft-expansionen Legion släpptes och det har gjort att vi nu bjuder på ännu en Kontorsbloggen WoW-special. Fragbites Joakim och Linda har nött sönder spelet och kommer i de två avsnitten att prata om sina egna upplevelser, de nya dungeonsen, de nya raidsen och allt annat härligt med Legion. Det hela avslutas även med en tävling där du kan vinna en actionfigur som ser ut som Illidan på bilden samt Digital Deluxe-koder som gör att du får ta del av härligheterna i bilden nedan.

Detta kan du vinna i vår World of Warcraft Legion-tävling.
Detta kan du vinna i vår World of Warcraft Legion-tävling.

Tävla och vinn en exklusiv Illidan action-figur

I Kontorsbloggen där Joakim och Linda pratar om deras erfarenheter om den nya expansionen samt de nya dungeonsen, raidsen och allt nytt med expansionen. Vi har även en tävling där du kan vinna en Illidan action-figur som är ca 20 cm hög. Reglerna för turneringen tas upp del två och sker i kommentarsfältet nedan. Tävlingen avslutas på tisdagen 26 september klockan 23:59. Förutom förstapriset får tvåan samt trean i tävlingen

Del 1: Den här expansionen har varit riktigt lyckad!



Del 2: Tävla och vinn Illidan-karaktären!


16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..