×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat inlägg

Kontorsbloggen: WoW-tagg på Fragbite med tävling!

9
Som vi har väntat på World of Warcraft: Legion! Det firar vi med en tävling där du kan vinna ett WoW Legion Colleftors Edition och ett avsnitt av Kontorsbloggen där Fragbites Joakim och Linda sätter tänderna i den nya expansionen.
Denna videoblogg presenteras i samarbete med Blizzard Entertainment.
Höstens stora happening är här då den nya World of Warcraft-expansionen Legion äntligen kommer att släppas. Det gör att vi nu tillsammans med Blizzard Entertainment anordnar en tävling på Fragbite där du kan vinna ett WoW Legion Collectors Edition. Förutom den häftiga tävlingen bjuder vi även på ett avsnitt av Kontorsbloggen där Fragbites Joakim och Linda går igenom den nya expansionen.

Detta kan du vinna i vår World of Warcraft Legion-tävling.
Detta kan du vinna i vår World of Warcraft Legion-tävling.

Tävla och vinn ett WoW Legion Collectors Edition

I Kontorsbloggen där Joakim och Linda pratar om den nya expansionen samt deras historia med det anrika spelet har vi även en tävling där du kan vinna ett WoW Legion Collectors Edition. Reglerna tas upp mot slutet av Kontorsbloggen och någon kommer senare att vinna ett Collectors Edition av spelet som bland annat innehåller Legion soundtrack, ingame-content och en exklusiv Legion-musmatta.

Del 1: Vi är så taggade för nya expansionen



Del 2: Nya klassen Demonhunter



Del 3: Tävla och vinn ett WoW Legion Collectors Edition


42 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 42 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..