×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Richard Lewis och Loda ångerfulla efter uppmärksammad incident

1
Esportprofilerna Jonathan "Loda" Berg och Richard Lewis har, tillsammans med DreamHack, publicerat ett uttalande efter ett uppmärksammat bråk dem emellan.
DreamHack Winter pågår för fullt här i Jönköping, men inte helt problemfritt. Tidigare under dagen uppstod en incident var Alliance-profilen Jonathan "Loda" Berg och journalisten Richard Lewis rök ihop. Nu har de båda, tillsammans med DreamHack, gått ut med ett officiellt uttalande var parterna beklagar det inträffade och enas om att gå vidare nu när DreamHack närmar sig sitt slut.



En del av den efterföljande diskussionen på Twitter. Skärmdump.


Den aktuella situationen innehöll en konfrontation vid backstage-området för CS:GO och ska både ha varit verbal samt fysisk. DreamHack-personal ska, enligt uppgifterna, sedan ha särat på de båda parterna och säkerhetspersonal tillkallades. Polis blev även de inkopplade och inblandade parter fick lämna uppgifter. Efter att parterna talat ut om saken har de dock enats i att det bästa helt enkelt är att gå vidare.

DreamHack är inne på sin sista hela dag, då nätverket stängs ner i morgon förmiddag. Under kvällen väntar finaler i en rad spel, bland annat CS:GO och Dota2. Berg deltog själv i Dota2-turnering men han och hans Alliance fick lämna turneringen redan under gårdagen. Richard Lewis är på DreamHack i egenskap av värd för analysdisken.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..