×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Så här ger du någon en godare jul – genom att gibba ännu mer

2
Är julen stressig med tusen grejer du ska hinna med? I år kan du komma i julstämning samtidigt som du hjälper utsatta människor, utan att behöva lägga ner luren och sluta gejma. Coca-Cola har nämligen lanserat Santa Mission – ett spel där Coca-Cola skänker pengar till Stadsmissionen när du spelar.
Hela denna nyhet är en annons i samarbete med Coca-Cola.

Nu har Pressbyrån och 7-Eleven släppt ett spel tillsammans med Coca-Cola och Sveriges Stadsmissioner, där du genom att ange koden på insidan av korken på Coca-Cola-flaskorna kan vara med och skänka måltider till människor i behov. Målet är att ge 100 000 måltider till utsatta och hemlösa i hela landet, och tillsammans minska utsattheten i Sverige. Spelet finns att ladda ner i App Store och Google Play.

"Santa Mission" är ett riktigt juligt "endless runner-spel", där du hjälper tomten att samla in julklappar i tid."

Samla på korkar
En bra nyhet för alla gejmers som får ett helt nytt spel att dyka in i, och dessutom chansen att göra Sverige till en lite bättre plats. En klar bonus är såklart också att när någon tycker att du suttit och gejmat för länge får du tyst på dem genom att säga att du faktiskt håller på med välgörenhet!

Så unna dig själv en Coke och ta vara på koden i korken, för ju fler koder du samlar, desto fler måltider skänks till Sveriges Stadsmissioner och desto fler liv i spelet får du. Om du får riktigt bra poäng och väljer att publicera ditt resultat på topplistan har du chansen att vinna biobiljetter och ett Spotify-abonnemang. De 500 första spelarna varje dag får dessutom ett "special package" som hämtas ut på Pressbyrån eller 7-Eleven.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..