×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamern Kalle får NiP-prylar i "Sofias änglar"

21
NiP Gaming kan hjälpa till att sprida glädje till de som verkligen behöver det, detta fick vi se i säsongespremiären av Kanal5-programmet Sofias änglar.
NiP Gaming hjälper till att sprida glädje där den kan tänkas behövas som mest. Detta fick vi se under gårdagen i säsongspremiären av Sofias änglar, ett renoveringsprogram som sänds i Kanal5. I programmet får vi besöka en familj i skånska Hyllinge som varit med om en stor tragedi.

För några år sedan gick familjens äldste son bort i en motorcykelolycka, på väg till den ena dotterns konfirmation. Senare drabbades även familj av en översvämning i bostaden sedan dess källare fylldes med vatten, något som förstörde husets naturliga samlingspunkt nämligen gillestugan. Programledarna Johnnie, Mattias och Sofia besöker familjen för att hjälpa dem på traven i sökandet efter en mer normal vardag och det är då vi kommer i kontakt med familjens yngste medlem, sonen Kalle.


Klicka på bilden för att komma till avsnittet på Kanal5 Play (NiP-sekvensen är cirka 27 minuter in).


Då Kalles sovrum ligger på markplan berörs han inte av de renoveringar som Johnnie och Mattias ordnar åt familjen. För att ändå ge honom något riktigt speciellt har de varit i kontakt med NiP Gaming som vi får anta att Kalle är ett fan av. Som en överraskning får Kalle en rejäl dos av NiP-prylar, som exempelvis en av den före detta NiP-spelaren Mikail "Maikelele" Bill signerad musmatta och ett av de tangentbord som laget använde under DreamHack Winter 2014 samt en hel del annat.

Det hela är en rörande historia som visar hur mycket glädje våra svenska e-sportproffs kan hjälpa till att sprida runtom sig. Snyggt jobbat Sofias änglar och NiP Gaming, säger vi på Fragbite!

Foto och skärmdump: Kanal5/Discovery Networks Sweden

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..